Vijesti

Bernaysovci ušli u posljednji tjedan nastave zimskog semestra: objavljeni datumi ispitnih rokova!

Manje od tjedan dana nas dijeli od završetka zimskog semestra i početka ispitnih rokova koji počinju 27. siječnja i traju do 21. veljače 2020. Iznimno na prvoj godini diplomskog studija (PRM1) rokovi počinju tjedan dana kasnije - 3. veljače 2020.

Više

Bernaysovo pojačanje #2: Helena Šimić, PR-ovka i predavačica Katedre za odnose s javnošću

Novo pojačanje Ureda za odnose s javnoću i Katedre za odnose s javnošću je prava PR-ovka u duši. Naša Helena Šimić može se pohvaliti s više od 15 godina rada u agencijskim odnosima s javnošću na vodećim pozicijama.

Više

Na Bernaysu održan Info dan o stažiranju u Parlamentu Kanade

Otvaranje natječaja za stažiranje u Parlamentu Kanade izazvalo je veliki interes Bernaysovaca. U suradnji s Kanadsko-hrvatskom poslovnom mrežom, Bernays organizira natječaj drugu godinu za redom.

Više

Bernaysovo pojačanje: Mia Flander Tadić, voditeljica Studentskog savjetovališta

Ponaprije psihologinja i zaljubljenica u kognitivno-bihevioralnu terapiju, a zatim i ambiciozna volonterka. Ona je voditeljica Studentskog savjetovališta Bernaysa - Mia Flander Tadić!

Više

Otvorene prijave na 6. natječaj za dodjelu Nagrade dekana za najbolja ostvarenja Bernaysovaca

Prijave s priloženom dokumentacijom podnose se Povjerenstvu za dodjelu Nagrade dekana za najbolje znanstveno ili stručno ostvarenje u tajništvu Bernaysa od 13. siječnja do 31. siječnja 2020.

Više

Bernaysov Info dan o stažiranju u Kanadskom parlamentu

Bernaysovka Darija Jeger boravila je u Kanadi na stažiranju u Parlamentu Kanade, a tu priliku će nadolazeće zime imati jedan od Bernaysovaca. Info dan održat će se u četvrtak, 16. prosinca, s početkom u 17 sati.

Više

Dodijeljen prvi završni certifikat polaznici Bernaysovog programa cjeloživotnog učenja Propediutika psihoterapije

Dekan doc. dr. sc. Damir Jugo i prodekan za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi, dipl. nov. dodijelili su protekloga tjedna prvi završni certifikat polaznici programa cjeloživotnog obrazovanja Propediutika psihoterapije, koji se odvija na Bernaysu od 2018.

Više

Razgovarali smo sa stručnjakinjom za inovativnost i imidž dr. sc. Doris Vukšić

Intervjuirali smo voditeljicu odnosa s javnošću HAMAG-BICRO agencije i stručnjakinju za inovativnost i imidž povodom održanog gostujućeg predavanja na kolegiju Javna diplomacija i odnosi s javnošću država na prvoj godini stručnog diplomskog specijalistitčkog studija Upravljanje odnosa s javnošću

Više