Alumna Bernaysa: “Studiranje na Bernaysu omogućilo mi je upoznavanje struke na izuzetno kvalitetan način”

Sara je novopečena stručna specijalistica odnosa s javnošću, a posao je dobila netom prije obrane diplomskog rada

11. rujna 2021.

Sara je ovog tjedna diplomirala i postala stručnom specijalisticom odnosa s javnošću, a istog dana dobila je i posao. Iako, nije joj to prvo iskustvo u struci jer je tijekom studija na Bernaysu imala priliku odraditi stručnu praksu u više od 130 partnerskih institucija. Kako bi priča bila bolja, posao je dobila netom prije obrane diplomskog rada - teoretski, dok je još bila studentica! Posao je dobila u struci, u agenciji Mediahint, koju je osnovala i vodi Blanka Tomašić, alumna Bernaysovog studija komunikacija, a Saru smo pitali i za kratak osvrt na studij.

     "Studiranje na Bernaysu omogućilo mi je upoznavanje struke na izuzetno kvalitetan način, a osim profesionalnosti i znanja - upoznala sam i neke bliske prijatelje te u konačnici poslovne suradnike", rekla je zasigurno sretna Sara za Bernays. 

Takve priče događaju se nerijetko s obzirom da 25% studenata pronađe posao u struci već tijekom studija, a gotovo 90% alumnija zaposli se u tri mjeseca nakon završetka studija. 

Čestitke kolegici na izvrsnoj obrani, ali i brzom zaposlenju! #najboljaodluka


Nije kasno da i ti doneseš najbolju odluku ove generacije jer upisi na studije komunikacija i turizma su u tijeku. Otkrij svoj put na najboljaodluka.hr!