Alumni klub Bernaysa izabrao nove članove Predsjedništva

Na sjednici održanoj 18. studenoga okupili su se bivši studenti koji su razgovarali o svojim poslovnim iskustvima te ujedno izabrali novo Predsjedništvo i članove Kluba.

18. studenog 2019.

Povod za okupljanje Alumni kluba Bernaysa bili su izbor novog Predsjedništva te stupanje novih članova u klub. Predstavništvo Alumni kluba čine: Maro Alavanja (predsjednik), Marta Takahashi (tajnica), Ivan Biošić (dopredsjednik), Neven Ratko (član) i Martina Tomić (članica). Osim toga, bivši studenti Bernaysa razmijenili su pozitivna iskustva s prakse za vrijeme studija te dojmljive poslovne prilike koje su dobili zahvaljujući diplomi Bernaysa.

Inače, Alumni klub nastoji okupiti studente koji su završili preddiplomske i diplomske studije Bernaysa kako bi se povezale sve generacije studenata i uspostavile trajne veze akademske i šire zajednice radi jačanja uzajamne suradnje. Alumni klub razvija suradnju između Bernaysa i organizacija u kojima su bivši studenti Bernaysa zaposleni te promovira djelatnosti, promiče ugled i kontinuirano radi na očuvanju tradicije Bernaysa. Bravo, alumniji!