#BeReady2Return: Bernays hrvatskim iseljenicima dodjeljuje dvije besplatne školarine za diplomski studij turizma

Riječ je o dvogodišnjem studiju koji se izvodi u Zagrebu, a namijenjen je svima onima koji se žele vratiti na studij u svoju domovinu i spremno krenuti u karijeru. Prijave na natječaj otvorene su sve do 5. srpnja 2021.

01. lipnja 2021.

Edward Bernays University College iz Zagreba objavio je da će dvoje pripadnike hrvatske dijaspore dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanja doživljajem u turizmuNastava na diplomskom studiju turizma na Edward Bernays University Collegeu izvodi se na hrvatskom, uz pohađanje određenih kolegija na engleskom jeziku, dok je ispite u sklopu studija moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prilika za studij je jedinstvena budući da se upravljanje doživljajem i iskustvom smatra zanimanjem budućnosti.

 

Diplomski studij je stoga koncipiran na način da individualno uključuje studente u nastavu i upoznaje ih s najnovijim tehnikama i vještinama gdje je izrazito jaka značajka kreativnost. Teorijska utemeljenost studija, ali i praktična potreba ukupnog turističkog sektora, zbog novih trendova i načina života polazište je i temelj ponašanje potrošača, u ovom slučaju konzumenta iskustva. Tijekom studija, povratnici u domovinu, imat će priliku izbrusiti znanja o Hrvatskoj kao konkurentnom turističkom brendu, upoznati kreativnost u turizmu te dobiti vještine kojima će biti sposobni strateški pristupiti razvoju destinacije.

 

Svi zainteresirani kandidati pravilno ispunjen prijavni obrazac i druge pripadajuće dokumente (vidi natječaj) trebaju poslati na adresu e-pošte Bernaysovog prodekana za međunarodnu suradnju adrian.beljo@bernays.hr najkasnije do 5. srpnja 2021. Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika.

 

Za više informacija i sve sastavnice prijave posjetite stranice natječaja na poveznici. Vidimo se na Bernaysu!