Bernays i Jutarnji list dovode ključna imena turizma i hotelijerske industrije

Masterclass na kojem će gostovati ministar turizma Gari Cappelli i predstavnici vodećih hotelskih kompanija Davor Luksic Lederer, Sanjin Šolić i Siniša Topalović održat će se 17. travnja.

11. travnja 2019.

Posebni Masterclass na temu „Spring Tourism“ dat će odgovore na goruća pitanja iz najvažnije gospodarske aktivnosti Hrvatske, a neke od tema panela bit će obrazovanje i zadržavanje kvalitetnog kadra u Hrvatskoj, produljenje turističke sezone, očuvanje autentičnosti destinacija te porezna politika u turizmu. Ministar turizma Gari Cappelli, predsjednik Grupacije Luksic Davor Luksic Lederer, predsjednik Uprave Jadranke Sanjin Šolić i partner hrvatskog ureda konzultantske tvrtke Horwath HTL Emanuel Tutek pružit će potencijalna rješenja na izazove u turističkom sektoru i pritom se osvrnuti na zajednički rad ključnih dionika turizma i poslovnog i državnog sektora.

Masterclass panel Bernaysa i Jutarnjeg lista održat će se

u srijedu, 17. travnja, s početkom u 15 sati,

a moderator panela bit će novinarka Dora Koretić.

Dosadašnja Masterclass predavanja na Bernaysu održali su eminentni stručnjaci i znanstvenici s područja komunikacijskog menadžmenta, odnosa s javnošću, turizma i ostalih srodnih disciplina, kao i političari, gospodarstvenici te različiti uglednici iz javnog života. Masterclass predavanja namijenjena su široj publici, a za cilj imaju potaknuti praćenje i raspravu o važnim društvenim problemima, procesima i trendovima.