Bernays je ponosni partner 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu

Kongres broji gotovo 60 partnera iz akademske zajednice, među kojima su sveučilišta, fakulteti i znanstveni instituti, a među onima koji su podržali organizaciju ovog vrijednog događaja pronašao se i Bernays

19. siječnja 2022.

Od 27. do 30. travnja 2022. u Cavtatu će se održati 5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu pod sloganom „Ruralni turizam: kvaliteta, održivost, uključivost“. Glavna tema ovogodišnjeg Kongresa je "Konkurentnost i pozicioniranje ruralnog turizma nakon krize turističkog sektora izazvanom Covid-19 pandemijom"

Organizatori pozivaju sve nastavnike i studente na aktivno sudjelovanje u radu Kongresa, a ukoliko ste nastavnik, utoliko možete i dati dati svoj doprinos znanstveno-stručnom dijelu prijavom sažetka do 30. siječnja 2022. Sažetak se može prijaviti pomoću poveznice INDICO. Kongres predstavlja jedinstvenu priliku za predstavljanje znanstvenih radova, razmjenu iskustava i predstavljanje brojnih primjera dobre prakse, brojne radionice, okrugle stolove i panele.

Okvirni program trodnevnog Kongresa dostupan je na poveznici, a sve informacije o kongresu, tematskim područjima, mogućnostima sudjelovanja i krajnjim rokovima prijave za sve sudionike možete pronaći na kongres.klubselo.hr.