Bernays potpisao partnerski ugovor sa Significo Grupom – najboljeg studenta na praksi očekuje nagrada

Sa Significo Grupom porazgovarali smo s čime se točno bave, što nude Bernaysovim studentima na praksi te što ih razlikuje od ostalih poslodavaca.

23. kolovoza 2019.

Čime se bavi agencija Moderne komunikacije?

Moderne komunikacije dio je Significo Grupe te je suvremeni komunikacijski centar koji postoji već 12 godina. Do sada su nas prepoznale mnoge poznate korporacije s kojima surađujemo i ostvarujemo izvrsne rezultate. Za naše partnere komuniciramo s njihovim klijentima kroz sve kanale komunikacije - od telefona, maila, chat-a, video identifikacije itd. Koristimo se modernim tehnologijama i individualnim pristupom želimo pružiti profesionalna rješenja našim partnerima. Danas imamo više od 200 zaposlenika i planiramo daljnji rast u svim segmentima poslovanja.

 

Što vas razlikuje od ostalih poslodavaca?

Mi na posao idemo s osmijehom na licu, u našim se uredima i po hodnicima čuje puno smijeha, naša je komunikacija otvorena i uvijek smo tu jedni za druge. Naši su prostori šareni, slušamo dobru glazbu, rado se okupimo na burek za nečiji rođendan ili dobar rezultat nekog od timova. Iako imamo hijerarhiju i jasnu strukturu zaposlenika i rukovoditelja, sva su vrata uvijek otvorena – za prijedloge, pohvale, kritike ili jednostavno za podijeliti dobar vic.

 

Što nudite studentima kada kod vas dođu na praksu?

Studentima nudimo jedinstvenu priliku – praksu tijekom koje će aktivno kreirati našu Employer Branding strategiju. To podrazumijeva kreiranje sadržaja (priče, snimanje videa, praćenje naše organizacijske kulture i sl.), definiranja strategije naše „online“ prisutnosti (LinkedIn, Facebook, Instagram) i razradu promocije Significo Grupe kao poželjnog poslodavca. Sigurni smo da će se Bernaysovci odlično uklopiti u našu svakodnevicu! 😊.

"Za projekt na praksi osigurali smo fond nagrada u ukupnom iznosu od 5.000,00 kn. Uz to, ostavljamo puno prostora za kreativnost i slobodu u osmišljavanju sadržaja." - Significo Grupa