Bernaysovci osvojili prvi sveučilišni futsal Superkup!

Sjajnom igrom i pogocima Josipa Brkića i Borne Žuvele Bernays je slavio rezultatom 2:1 protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva, poznatog rivala iz finala Sveučilišne lige.

29. listopada 2018.

Malonogometni Superkup sraz je pobjednika Sveučilišne futsal lige i Sveučilišnog futsal kupa. S obzirom da je ekipa FER-a prošle sezone osvojila oba natjecanja, odlučeno je da će u Superkupu igrati protiv drugog finalista najvećeg sportskog sveučilišnog natjecanja u Hrvatskoj. Tako je FER-ovce u Superkupu, odigranom u nedjelju, 28. listopada, u SD Martinovka dočekala Bernaysova futsal momčad koja je do finala prvenstva stigla bez ijednog poraza i crvenog kartona, a sve to uz sjajnu gol razliku 55:19.

Pod vodstvom Dine Bartolucija i trenera Kujtima Morine, boje Bernaysa branili su Kristijan Kapural, Josip Rendulić, Tino Čirjak, Mislav Banek, Josip Brkić, Borna Žuvela, Ivan Šulentić, Luka Gašparinčić, Bruno Jakovljević, Ivan Knezić i Franko Jamičić.

Igračem utakmice proglašen je Tino Čirjak, a pogotke za Bernays postigli su Josip Brkić i Borna Žuvela, kojima je nedjeljni nastup u Superkupu bio ujedno i debi u dresovima Bernaysa. Pobjeda nad FER-om dala je malonogometašima Bernaysa vjetar u leđa uoči predstojeće sezone u ligi i kupu.