Bernaysovi malonogometaši osvojili drugo mjesto u Sveučilišnoj futsal ligi!

Do završnice najvećeg sportskog sveučilišnog natjecanja Bernaysovci su stigli bez ijednog poraza i crvenog kartona, s 55 zabijenih golova te svega 19 primljenih golova.

06. svibnja 2018.

Zasluge za sjajnu igru od početka natjecanja idu Bernaysovim malonogometašima: Tinu Čirjaku, Bruni Jakovljeviću, Luki Gašparinčiću, Ivanu Šulentiću, Kristijanu Kapuralu, Josipu Sesaru, Ivanu Kneziću, Ižaku Anti Sučiću, Mislavu Znaoru te Mislavu Baneku, koji su pokazali spremnost, borbenost i fair play igru na terenu, i uz neizostavnu podršku trenera i navijača s tribina Martinovke, u pravom svijetlu predstavili Bernays sveučilišnome svijetu.

Malonogometnu ekipu Bernaysa tijekom cijele sezone u Sveučilišnoj futsal ligi vodili su majstor futsala i nekadašnji kapetan Nacionala Kujtim Morina i voditelj Bernaysovog Centra za sport Dino Bartoluci. Tijekom natjecanja Bernaysova je momčad pod njihovim vodstvom ostvarila sedam pobjeda, dva remija i do kraja prvog dijela Sveučilišne futsal lige zadržala prvo mjesto u skupini A. U eliminacijskom dijelu natjecanja Bernaysovci su nastavili svoj uspješni niz i pobijedili ekipe Filozofskog, Rudarsko-geološko-naftnog i Grafičkog fakulteta te u finalu osvojili drugo mjesto!

Čestitke još jednom igračima i trenerima na sjajnom drugom mjestu i ovom povijesnom uspjehu! Ponosni smo na vas i na izvrsne rezultate tijekom cijele sezone!