Bernaysovi studenti na terenskoj nastavi posjetili radijske postaje, televizijsku redakciju i grad Bjelovar

Najbolja odluka studenata Bernaysa zasigurno je bila učiti iz prakse i prve ruke stručnjaka, a upravo terenska nastava studentima pruža temeljna znanja i iskustva za razumijevanje praktičnih nastavnih sadržaja

14. lipnja 2021.

Studenti prve i druge godine preddiplomskih studija Komunikacijski menadžment te Menadžment i marketing turističke destinacije ovog tjedna aktivno su se upoznavali s praksom budućih zanimanja. Studenti komunikacija u dva dana terenske nastave posjetili su studije najslušanijih radija u Hrvatskoj te redakciju RTL-a, kao i studio emisije RTL Danas. Sa sustavom i načinom funkcioniranja redakcije jedne od najgledanijih televizija studente je upoznao Ivan Vrdoljak, voditelj emisije, a ujedno i nastavnik Bernaysa. 

Dok su se studenti komunikacija upoznavali s medijskim izazovima današnjice, studenti turizma posjetili su grad Bjelovar i njegovu okolicu te iz prve ruke saznali sve o turističkom proizvodu i atrakcijama grada. U okviru posjeta, s centrom Bjelovara studente je upoznala turistička zajednica, nakon čega su posjetili i Romsku etno-kuću autohtonih hrvatskih Roma Lovara, jedne od osam skupina Roma koji danas žive u Hrvatskoj, a etno-kuća kao takva je izvrstan primjer turističkog proizvoda koji podupire Ministarstvo turizma RH. 

Terenska nastava sastavni je dio studijskih programa komunikacija i turizma na Bernaysu, a kroz jedinstven sustav studijskih posjeta, studenti se već od prve godine studija upoznaju s poslovnim procesima i dobivaju jedinstvenu priliku za umrežavanje u struci.

Upravo zato, najbolja odluka (n)ove generacije su studiji komunikacija i turizma na Bernaysu. Provjeri najboljaodluka.hr, odaberi usmjerenje studija i rezerviraj svoj termin razgovora!