Bernaysovka Renata Sopek prva je obranila diplomski rad u online okruženju: "i sve je išlo kao po špagi"

Na Bernaysu je tako postala prva studentica koja je odradila online obranu diplomskog rada, a tijekom pet godina preddiplomskog i diplomskog studija dobila je dvije Nagrade i pohvalu dekana

27. travnja 2020.

Već više od 40 dana Bernaysovci su aktivno u procesu online nastave koji uspješno protječe, a dokaz toga je  i prva online obrana diplomskog rada koja se održala u ponedjeljak, 27. travnja, na kojoj je studentica Renata Sopek branila rad ispred tročlanog Povjerenstva u sastavu: Ivan Pakozdi, dipl. nov., prodekan za razvoj; dr. sc. Romana Lekić, pročelnica Odjela za turizam i mentorica te prof. dr. sc. Doris Peručić. 

      "Pet godina i desetci izvrsnih predavača od kojih imaš uvijek nešto novo za naučiti, od preddiplomskog pa preko diplomskog studija, više nego pristupačnih profesora, koji su uvijek pri ruci, odličnih kolega Bernaysovaca i trenutaka za pamćenje te nezaboravnih mentora, glavnog urednika Večernjeg lista i predavača  i mentorice dr. sc. Romane Lekić s kojima sam prošla kroz ovu predivnu priču", rekla je Renata povodom jedinstvene obrane.

Današnji dan ponosno je istaknula pri objavi na društvenim mrežama: "poseban dan obrane mog diplomskog rada, postane još posebniji time što sam prva odradila online obranu diplomskog", a pri kraju svoje objaef, dala nam je i naslutiti nešto novo "ali priča ne završava ovdje... stay tuned za Renatu s druge strane predavaonice!"

Iskrene čestitke kolegici Sopek!