CEO vodećeg globalnog NGO-a u turizmu Jeremy Sampson ključni je govornik CommForuma 2021.

Sampson je treći ključni govornik ovogodišnjeg izdanja Communication Management Foruma, a svojim predavanjem će okupljenim sudionicima konferencije predstaviti kako redefinirati uspješnost u turizmu

02. veljače 2021.

Jeremy Sampson, izvršni direktor vodeće nevladine organizacije u sektoru putovanja i turizma "The Travel Foundation", jedan je od ključnih govornika Communication Management Foruma 2021. Sampson vodi organizaciju koja na globlanoj razini aktivno promiče održivi turizam i razvoj te surađuje s mnogobrojnim turističkim destinacijama i tvrtkama.

Ključni govornik iz područja turizma jedan je od pokretača Koalicije za budućnost turizma, a imenovan je i njezinim predsjednikom u listopadu 2020. Zahvaljujući mnogobrojnim projektima i bogatom iskustvu u turizmu i održivom razvoju, ovaj govornik živio je na tri kontinenta i radio u više od 30 zemalja. U poslovnim prilikama je surađivao s javnim sektorom, malim i srednjim poduzećima, multinacionalnim kompanijama i mnogobrojnim organizacijama civilnog društva.

Obnašao je dužnost potpredsjednika za komunikacije i partnerstva u Sustainable Travel International, a predsjedao je i međunarodno prepoznatom tvrtkom GreenSpot Travel, koja se bavi organizacijom prilagođenih, luksuznih i eko orijentiranih putovanja. Predavao je na Međunarodnom institutu za turističke studije Sveučilišta George Washington kao vanjski suradnik, izabran je za člana Izvršnog odbora komisije za zaštićena područja Međunarodnog saveza za očuvanje prirode i prirodnih bogatstava (IUCN), a trenutno je član Radne skupine za upravljanje destinacijama u Globalnom vijeću za održivi turizam.

Neposredno prije pridruživanja The Travel Foundation, Sampson je radio u IUCN-ovom Centru za mediteransku suradnju na Malagi, gdje je sudjelovao u dizajniranju i upravljanju velikim transnacionalnim inicijativama koje financira Europska unija, poput projekta DestiMED, a pomagao je i u pokretanju MEET mreže, regionalne mreže ekoturizma i udruga za upravljanje destinacijama za zaštićena područja širom Mediterana. Uz vođenje globalno istaknute zaklade, danas je i ambasador MEET mreže. 


U organizaciji ovogodišnjeg izdanja konferencije, Bernaysu su se pridružili Institut za turizam i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu, a više o konferenciji možete pronaći na stranicama konferencije commforum.hr.

Društvene mreže