CMF 2019: Dodijeljene posebne nagrade studentima s najboljim radovima

Studentice s Bernaysa i PVZG osvojile nagrade za najbolja studentska izlaganja na CommForumu 2019.

11. svibnja 2019.

Treće izdanje međunarodne znanstvene konferencije Communication Management Forum u organizaciji Edward Bernays University Collegea po prvi je put imalo odvojenu sekciju za studentska izlaganja.

 

Rezultate znanstvenih istraživanja u područjima odnosa s javnošću, marketinga, korporativnih komunikacija, turizma i brendiranja predstavile su studentice i studenti s Poslovnog veleučilišta Zagreb, Edward Bernays University Collegea, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Rochester Institute of Technology Croatia te Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

 

Od ukupno 39 studenata koliko ih je sudjelovalo na Communication Management Forumu, oni s najuspješnijim znanstvenim radovima dobili su i posebna priznanja. Nagrađene su studentice:

- s Poslovnog veleučilišta Zagreb Dora Borić i Jelena Zekanović za rad na temu „Važnost nematerijalne baštine u izgradnji imidža i identiteta države“,

- s Edward Bernays University Collegea Karla Horvat za rad na temu „Komunikacija i kulturni kontekst brendiranja“,

- s Edward Bernays University Collegea Nika Medvid i Nikolina Gegić za rad na temu „Usporedba turističkih destinacija i atrakcijske osnove Opatije i Petrinje“.

 

Recenzirani radovi s ovogodišnjeg Foruma bit će objavljeni u dvojezičnom zborniku radova krajem 2019., a radovi s najboljim recenzijama naći će se u posebnom izdanju međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review.