Communication Management Forum 2021.: "Post-pandemijski svijet: loša slika ili dobra prilika?"

Imate li odgovor na pitanje konferencije ili rezultate najnovijeg istraživanja o post-pandemijskom svijetu, sažetak svog rada možete prijaviti na commforum@bernays.hr do 31. siječnja 2020.

11. siječnja 2021.

Osim na zdravstvenu situaciju, pandemija koronavirusa utjecala je na sve segmente društva. Gospodarstvo i društveni život ušli su u stanje mirovanja, međuljudski odnosi odvijaju se pod utjecajem fizičke distance ili su preneseni u digitalni svijet, poslovna putovanja pokazala su se bespotrebnima u svijetu telekonferencijskih poziva, promijenjen je društveni život ljudi, mladi mijenjaju obrasce pronalaženja partnera, uvedene su nove prakse u obrazovni sustav, ugroženo je psihosocijalno zdravlje pojedinaca. 

Ključna su pitanja u kojem smjeru će se razvijati društva u budućnosti, kako će se nakon pandemije ponašati građani, kako će se ostvarivati međuljudski odnosi, ali i kako će se ponašati poslodavci i zaposlenici čiji odnos se djelomično promijenio?

Odgovore na navedena, kao i mnoga druga pitanja dat će znanstvenici i stručnjaci kroz pristupe sociologije, psihologije, komunikologije, političkih i odgojnih znanosti te ekonomije i marketinga na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Communication Management Forum 2021. koja će se održati 19. i 20. ožujka 2021. u virtualnom okruženju. Organizatori ovogodišnjeg izdanja su Edward Bernays University College, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Institut za turizam.

U konferenciji s istraživanjima i odgovorima na navedena pitanja mogu sudjelovati znanstvenici i stručnjaci predajući sažetke radova do 31. siječnja 2021., a recenzirani radovi će biti objavljeni u znanstvenim časopisima: Sociologija i prostorTurizam i Medijska istraživanjakoji su indeksirani u bazama SCOPUS i Web of Science Core Collection - ESCI te znanstvenom časopisu Communication Management Review - CMR. Poziv autorima s uputama za izradu istraživanja i sažetaka možete preuzeti ovdje.


Communication Management Forum je u protekla tri izdanja konferencije 2015., 2017. i 2019. okupio više od 500 vodećih znanstvenika i stručnjaka iz područja komunikacija, turizma, menadžmenta i srodnih područja. Više informacija o proteklim i ovogodišnjem izdanju konferencije možete pročitati na commforum.hr.

Društvene mreže