Communication Management Forum 2021: produžen rok za predaju sažetaka do 31. siječnja 2021.

Znanstvenici i stručnjaci sažetke radova mogu predati do 31. siječnja na commforum@bernays.hr, a recenzirani radovi s konferencije bit će objavljeni u tri znanstvena časopisa

05. siječnja 2021.

Međunarodna znanstvena konferencija Communication Management Forum 2021. u organizaciji Edward Bernays University Collegea, Instituta za društvena istraživanja i Instituta za turizam održat će se 19. i 20. ožujka 2021. Okupljeni znanstvenici i stručnjaci će tako tijekom dva dana konferencije u virtualnom okruženju imati priliku  odgovoriti na pitanje, koje je ujedno i tema ovogodišnjeg izdanja konferencije: Post-pandemijski svijet: loša slika ili dobra prilika? 

Sažetke radova, shodno katastrofalnim događajima, autori mogu predati u produljenom periodu sve do 31. siječnja 2021., a recenzirani radovi će biti objavljeni u znanstvenim časopisima: Sociologija i prostor, Turizam i Medijska istraživanjakoji su indeksirani u bazama SCOPUS i Web of Science Core Collection - ESCI te znanstvenom časopisu Communication Management Review - CMR. Poziv autorima s uputama za izradu istraživanja i sažetaka možete preuzeti ovdje.

Communication Management Forum u protekla tri izdanja konferencije 2015., 2017. i 2019. okupio je više od 500 vodećih znanstvenika i stručnjaka iz područja komunikacija, turizma, menadžmenta i srodnih područja, a više informacija o proteklim i ovogodišnjem izdanju konferencije možete pročitati na commforum.hr.

Društvene mreže