Dođi na PRaznike na Bernaysu i osvoji jednogodišnju školarinu i vrijedne popuste!

Besplatna edukacija tijekom koje će polaznici otkriti kako je biti student najinovativnijeg visokog učilišta u Hrvatskoj te upoznati svijet komunikacija i turizma održat će se 24. travnja 2019.

09. travnja 2019.

Razdoblje je učenja za državnu maturu, polažu se kolokviji zadnje godine preddiplomskih studija, a svi maturanti i studenti preddiplomskih studija u filmu su posljednjih priprema za odabir budućih zanimanja i uspješnih karijera. Vrijeme uskršnjih praznika pravo je vrijeme za pisanje scenarija životnog uspjeha!

Bernays i ove godine održava svoju tradicionalnu besplatnu edukaciju PRaznike na Bernaysu u okviru koje će svim polaznicima otkriti posebnosti svijeta komunikacijskog menadžmenta i turizma, otkriti im kako je biti student najinovativnijeg studija u Hrvatskoj te omogućiti im da, osvajanjem školarina i vrijednih popusta za upis na Bernays počnu graditi svoju istinitu priču o uspjehu.

Gostujući predavači i ove godine su poznati stručnjaci iz odnosa s javnošću i marketinga, medija i turizma koji će polaznicima predstaviti buduće profesije i omogućiti im da se u okviru radionica bore za glavnu nagradu:

  • dvije jednogodišnje školarine za Bernaysove studije
  • popuste na jednogodišnju školarinu za studij komunikacija ili turizma u iznosu od 30 posto.

Na PRaznicima nitko ne ostaje praznih ruku jer je Bernays za sudionike svih predavanja i radionica osigurao popust od 2500 kn.

Uz znanja iz svijeta medija, odnosa s javnošću, komunikacijskog menadžmenta i turizma, PRaznici na Bernaysu donose neizostavnu zabavu i nova poznanstva, stoga ne čekajte dugo. Podijelite ovu informaciju s prijateljima, prijavite se i osvojite školarinu!

Detalji o PRaznicima na Bernaysu nalaze se na http://bit.ly/2UKK49e