Dodijeljen prvi završni certifikat polaznici Bernaysovog programa cjeloživotnog učenja Propediutika psihoterapije

Dekan doc. dr. sc. Damir Jugo i prodekan za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi, dipl. nov. dodijelili su protekloga tjedna prvi završni certifikat polaznici programa cjeloživotnog obrazovanja Propediutika psihoterapije, koji se odvija na Bernaysu od 2018.

23. prosinca 2019.

Bernaysov provodi programe cjeloživotnog obrazovanja od 2018., a u suradnji sa Savezom psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) provodi specijalizirani program Propediutika psihoterapije nakon kojeg polaznici dobivaju završni certifikat, odnosno uvjerenje o položenom Programu kao dokaz o odslušanim svim predmetima i položenim svim ispitima. Prvi završni certifikat je tako uručen i Milani Vlaović Kovaček, koja je prva iz generacije odslušala sve predmete, položila ispite i odradila stručnu praksu. 

“Program je koristan za sve buduće psihoterapeute koji će tijekom programa biti u mogućnosti steći znanja koja nisu nužno bila uključena u izučavanje psihoterapijskog pravca. Izrazito mi je drago da sam završila program cjeloživotnog obrazovanja “Propediutika psihoterapije” na Bernaysu i da sam obogatila znanja, a ponajviše da mogu primjenjivati u svom psihoterapijskom radu sve što sam tijekom pohađanja programa naučila”, rekla je Milana Vlaović Kovaček, koja je prva završila program cjeloživotnog obrazovanja Propediutika psihoterapije, koji se na Bernaysu odvija od 2018. godine u suradnji sa SPUH-om.

Gđa. Vlaović Kovaček nadodala je: “Stručna praksa je iznimno važna za posao psihoterapeuta kako bi se upoznao s djelatnošću kroz prizmu više organizacija. U mojem slučaju se radilo o Centru “sve za nju” gdje sam radila direktno sa ženama oboljelim od karcinoma i stekla vrijedno iskustvo”.

Program Propedeutika psihoterapije namijenjen je svim osobama koje žele steći uvjete za formalno obrazovanje iz područja psihoterapije te polaznicima edukacije za neki od psihoterapijskih pravaca u Republici Hrvatskoj, a koji nemaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz nekog od slijedećih usmjerenja: psihologija, medicina, socijalni rad ili rehabilitacijske znanosti. Prijaviti se za pohađanje programa možete ispunjavanjem online prijavnice.

Čestitke Milani i mnogo sreće u daljnjem radu i obrazovanju! wink