Gostujuće predavanje na Bernaysu: Ante Šalinović studentima približilo istraživanje tržišta u praksi

Vodio je razvoj većeg broja istraživačkih alata koji su postali standard na marketinškom tržištu u Hrvatskoj i regiji, istraživanjem tržišta bavi se od 2001., a aktivno surađuje s mnogim medijima i agencijama

01. veljače 2021.

Član Uprave u agenciji Ipsos Ante Šalinović održao je studentima Bernaysa gostujuće predavanje u okviru kolegija Istraživanje tržišta i javnog mnijenja na prvoj godini diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću, nositeljice kolegija prof. dr. sc. Doris Peručić. Interaktivno predavanje održalo se u virtualnom okruženju, a studenti su imali priliku iz prve ruke doznati najnovije trendove u istraživanju tržišta, od istraživanja za potrebe brendova do predizbornih istraživanja o političarima i političkim strankama. 

Ante Šalinović broji 20 godina iskustva u istraživanju tržišta te već nekoliko semestara sudjeluje u izvedbi kolegija u ulozi gosta predavača i tako studente upoznaje s tematikom istraživanja tržišta u praksi, najvažnijim koracima, ali i izazovima prilikom provedbe raznih vrsta istraživanja. 

Društvene mreže