Helena Šimić nova je pročelnica Bernaysovog Odjela za komunikacije

U sklopu kontinuiranog unaprijeđenja Bernaysovog organizacijskog sustava, a temeljem Odluke dekana, Helena Šimić imenovana je pročelnicom Bernaysovog Odjela za komunikacije s danom 1. veljače 2021.

19. siječnja 2021.

Helena Šimić predavačica je na Bernaysu od njegovog samog osnivanja 2013. godine. Posjeduje bogato iskustvo iz prakse odnosa s javnošću i marketinga koje je stjecala u brojnim agencijama za odnose s javnošću i integrirano komuniciranje, za koje je vodila brojne strateške i medijske projekte te upravljala odnosima s njihovim ključnim klijentima.

U svojoj karijeri specijalizirala se za strateško komuniciranje, odnose s medijima, odnose s javnošću proizvoda te korporativno i integrirano marketinško komuniciranje. Za NGO projekt „Jedan dan za čist okoliš” osvojila je i GrandPRix nagradu koju Hrvatska udruga za odnose s javnošću svake godine dodjeljuje najuspješnijim komunikacijskim projektima.

Imenovanjem za pročelnicu, Helena Šimić preuzima upravljanje odjelom koji izvodi preddiplomski studij Komunikacijski menadžment te diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću, praktičnim i stručnim studijima koji dokazano pripremaju studente za tržište. Istovremeno, daljnjom reorganizacijom organizacijske strukture, tajnike oba Bernaysova Odjela zamjenit će zajednička administrativna i organizacijska podrška Bernaysa.

Društvene mreže