Krešimir Pavličić pobjednik Bernaysovog natječaja #TvojfilmTvojživotTvojstudij

Kreativnim, duhovitim i originalnim memom i videom sudionici natječaja osigurali su si bezbrižno studiranje na Bernaysovom studiju po izboru.

12. srpnja 2019.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici su imali priliku osvojiti jednogodišnju školarinu za studij po izboru – komunikacije ili turizam. Drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji osvojili su popust na školarinu u iznosu od 50 posto, a sudionici drugog kruga popust od 3.500 kuna.

Natječaj #TvojfilmTvojživotTvojstudij sastojao se od dva kruga. U prvom krugu natječaja sudionici su osmišljavali originalni, kreativni i duhoviti meme na temu državne mature ili ispita, a u drugom krugu su izradili video u trajanju najmanje 59 sekundi gdje su iskazali želju za studiranjem na Bernaysu, te zašto su baš oni idealni studenti Bernaysa. Sudjelovanjem u natječaju sudionici su pokazali svoju kreativnost, domišljatost, humor i originalnost koja je bila i nagrađena. Tako je glavnu nagradu – jednogodišnju školarinu za studij komunikacija osvojio Krešimir Pavličić, dok su Ema Frank i Juro Šokćević dobitnici popusta na školarinu u iznosu od 50 posto za upis na studij po izboru.

 Čestitke svim sudionicima natječaja i dobrodošli na Bernays!