Članovi Bernaysovog Alumni kluba razmijenili iskustva nakon studiranja na Bernaysu

Klub potiče stručne, znanstvene i praktične aktivnosti bivših studenata te razvija suradnju između Bernaysa i organizacija u kojima su zaposleni.

26. lipnja 2019.

Bernaysov Alumni klub započeo je seriju organiziranih posjeta institucijama, organizacijama i tvrtkama u kojima su zaposleni njegovi istaknuti članovi. Prvi u nizu posjeta organiziran je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja gdje je Bernaysove alumnije ugostio Maro Alavanja, predsjednik Alumni kluba Edward Bernays Visoke škole, koji trenutno obnaša dužnost posebnog savjetnika ministrice znanosti i obrazovanja. Na posjeti su alumni imali priliku poslušati iskustva domaćina i pobliže upoznati kolege, članove Alumni kluba Bernaysa, razmijeniti vlastita iskustva nakon studiranja. Također, raspravili su o mogućnostima, ali i preprekama s kojima su se susreli nakon završetka obrazovanja, otkrili koji su im planovi za budućnost te u kojem području profesije namjeravaju graditi svoju karijeru.

Cilj Bernaysovog Alumni kluba je okupljanje studenata koji su završili preddiplomske i diplomske studije Bernaysa kako bi se povezale sve generacije studenata i uspostavile trajne veze akademske i šire zajednice radi jačanja uzajamne suradnje. Alumni klub razvija suradnju između Bernaysa i organizacija u kojima su bivši studenti Bernaysa zaposleni te promovira djelatnosti, promiče ugled i kontinuirano radi na očuvanju tradicije Bernaysa. Klub potiče stručne, znanstvene i praktične aktivnosti bivših studenata i Bernaysa, ohrabruje povezivanje s drugim sličnim organizacijama te se zalaže za zaštitu interesa i položaja struke u društvu sukladno etičkim načelima.