Mama&Tata žele najBolje: svome maturantu osvojite školarinu za studij turizma na Bernaysu!

Osvojite jednogodišnju školarinu svome sinu ili kćeri i osigurajte sigurnu jesen, a u ovogodišnjem jesenskom nagradnom natječaju nitko ne ostaje praznih ruku.

01. rujna 2020.

Sezona ispita državne mature je uskoro iza svakog maturanta ove generacije, a nakon toga slijedi upis na studij, mjesto koje će odrediti njegovu karijernu budućnost, ali i mnogo više od tog. Svjesni (ne)prilika po ovogodišnju generaciju maturanta i toga kako svaki roditelj želi svome djetetu ono najBolje, pokrenuli smo Nagradni natječaj "Mama&Tata žele najBolje" u kojem će svaki roditelj dobiti priliku osigurati svome maturantu jednogodišnju školarinu za studij turizma na najinovativnijem studiju u Hrvatskoj. 

 

Koje nagrade mogu osvojiti?

Kao što smo i rekli - na Bernaysu nitko ne ostaje praznih ruku! Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici imaju priliku osvojiti dvije glavne nagrade – jednogodišnju školarinu za studij po izboru – preddiplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije ili diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu.

Drugoplasirani ostvaruju popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 30 posto, sudionici drugog kruga natječaja ostvaruju popust pri upisu u visini 3 500 kn, a ostali sudionici natječaja imaju pravo na popust u iznosu od 1 000 kuna za studije turizma na Bernaysu.

 

Kako sudjelovati u natječaju?

Nagradni natječaj se sastoji od dva kruga. Prvi krug traje od 1. do 6. rujna 2020. (šest dana), a drugi krug od 8. do 14. rujna (sedam dana). 

 

PRVI KRUG

1. – 6. rujna (šest dana)

Nagradni natječaj odvija se na službenom Facebooku profilu Bernaysa (@EdwardBernaysUC), a kako bi sudjelovali u natječaju trebate s vaših osobnih profila označiti stranice Bernaysa na Facebooku sa “Sviđa mi se” te poslati vaše podatke (ime, prezime, broj telefona, mail) te podatke o djetetu (ime, prezime, broj telefona, adresa e-pošte, naziv škole) i njegovim preferencijama (preddiplomski ili diplomski studij turizma) u poruci na Bernaysov Facebook profil.

Nakon prijave, možete krenuti u digitalnu avanturu osvajanja školarine za svog maturanta!

Osmislite kratki kreativni motivacijski tekst u duljini od 150 do 300 riječi o tome zašto baš vaše dijete zaslužuje najbolje od visokog obrazovanja u turizmu i objasnite zašto mu to baš vi žele osigurati. Kada pripremite Facebook objavu na vašem profilu, tekst popratite kreativnom fotografijom s odabranog zajedničkog putovanja na kojoj ste vidljivi vi i vaš maturant te dodajte oznake (hashtagove#MamaŽelinajBolje ili #TataŽeliNajbolje te #BiramTurizamnaBernaysu

P.S. Punooo lajkovaaa i dijeljenjaaa objava (share) od strane vaših prijatelja donosi vam bodove i povećava šansu za osvajanjem školarine! 

U prvom krugu sudionici će moći ostvariti maksimalno 50 bodova, a minimalni broj bodova za ulazak u drugi krug je 25 bodova. Stručni žiri ocjenjuje sudionike Natječaja i procjenjuje kriterij interes javnosti za objavu kroz broj dijeljenja objave spram drugih sudionika.

Napomena: ukoliko sudionik ne posjeduje Facebook, isto je moguće izvršiti na Instagramu, gdje je osim svega navedenog potrebno označiti Bernays na fotografiji.

 

DRUGI KRUG

8. - 14. rujna (sedam dana)

Sudionici Natječaja koji su odlukom kreativnog žirija i ispunjavanjem kriterija zadovoljili potrebe za ulazak u drugi krug, snimiti će video u trajanju od najviše 59 sekundi na temu „Moja kćer kao turistički menadžer” ili “Moj sin kao turistički menadžer“. U videu treba biti vidljivo kako će njihovo dijete jednog dana kao turistički menadžer doprinijeti turizmu u Hrvatskoj. Video je potrebno objaviti na vašoj Facebook stranici, a nakon što ga snimite jedino što vam preostaje je čekati 15. 

U drugom krugu Natječaja, Sudionik može dobiti do 50 bodova. Kreativni žiri ocjenjuje sudionike Natječaja. Pobjednici Nagradnog natječaja mogu ostvariti najviše 100 bodova, a dobitnicima glavnih nagrada proglasit će se oni Sudionici koji ostvare najviši ukupan zbroj bodova.

Najkasnije na dan 15. rujna 2020. na društvenim mrežama i mrežnim stranicama Organizatora (bernays.hr) bit će proglašena imena kandidata koji su u Natječaju ostvarili najviši broj bodova, sukladno ocjenama kreativnog žirija te imena sudionika koji razmjerno svom plasmanu osvajaju druge nagrade navedene u V. članku.

Budite kreativni, inovativni i orginalni te svome maturantu ili maturantici ove jeseni osigurajte jednogodišnju školarinu za najinovativniji studij turizma!

Pravilnik ovogodišnjeg Nagradnog natječaja dostupan je OVDJE.