Na interaktivnoj radionici „Budi Mindful“ studenti prolazili kroz vježbe pažnje i koncentracije

Vježbe su bile usmjerene na usredotočivanje i ublažavanje stresa koji se može pojaviti pri promjeni okoline te na suočavanje s novim studentskim izazovima.

09. studenog 2019.

U sklopu Savjetovališta Bernaysovi studenti sudjelovali su u radionici „Budi Mindful“ namijenjenoj usmjeravanju pažnje i povećanju koncentracije. Voditeljica Savjetovališta za studente, psihologinja Mia Flander Tadić osmislila je i provela vježbe u svrhu ublažavanja stresa i suočavanja s novim studentskim izazovima. Također, studenti su na radionici prošli i kroz vježbe za bolje pamćenje, kvalitetnije prepoznavanje i prihvaćanje vlastitih osjećaja te trenutnih emocionalnih stanja.

S ciljem pružanja stručne podrške studentima Bernaysa, Savjetovalište za studente i dalje će organizirat grupne radionice na različite teme iz područja psihologije, kao i individualna savjetovanja s psihologom ili psihoterapeutom.

 

Za uključivanje u individualno savjetovanje zainteresirani student može napisati kratki zahtjev i poslati ga na mail: savjetovaliste@bernays.hr. Sadržaj razgovora i podaci studenata smatraju se profesionalnom tajnom i vode se u diskreciji.

 

A kako nam je bilo na radionici možete pogledati u galeriji: