Novi partner Bernaysa: potpisan partnerski ugovor s Bijelić Co, jednom od vodećih distribucijskih kuća u Hrvatskoj

Bijelić Co je uz mnogobrojne brendove, ujedno i ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Xiaomi za Hrvatsku, Austriju, Sloveniju i Crnu Goru, jednog od prva četiri proizvođača pametnih telefona u svijetu

30. lipnja 2021.

Potpisivanjem suradnje s tvrtkom Bijelić Co, Bernays nastavlja njegovati model dualnog obrazovanja, a mrežu partnera upotpunjavati s novim i zanimljivim partnerima iz mnogih industrija. Tvrtka s 25-ogodišnjim iskustvom u poslovanju i zastupanju svjetskih brendova poput Xiaomija za tržišta Hrvatske, Austrije, Slovenija i Crne Gore, studentima Bernaysa ponudit će mogućnost uvida u komunikacijski svijet i suradnju s međunarodnim brendovima. 

U sklopu ove suradnje Bernaysovi studenti će imati priliku iz prve ruke iskusiti kako funkcioniraju korporativne komunikacije i marketing u jednoj tvrtki. Osim što će već ove godine imati priliku sudjelovati u organizaciji otvorenja novog Mi Store-a, Bernaysovi studenti u tvrtki Bijelić Co odrađivat će i stručnu praksu pod mentorstvom Katarine Mihalj, voditeljice komunikacija tvrtke Bijelić Co.

    „Ova suradnja je od izuzetnog značaja za tvrtku Bijelić Co., kao i za Edward Bernays University College. Smatram da je to jako dobar spoj profesionalnosti, jer s jedne strane postoji firma koja ima jako čvrstu distribucijsku mrežu i sada se već nekoliko godina bavi jako poznatim brendovima, poput Xiaomia. A zadnjih godinu dana, unatoč pandemiji i svim posljedicama na poslovanje, preuzeli smo još neke brendove, poput Lenova. S obzirom na poznatu kvalitetu obrazovanja i poslovanja koja odlikuje Bernays, iznimno nas raduje što ćemo u skorijoj budućnosti intenzivno surađivati“, izjavila je Katarina Mihalj, voditeljica komunikacija tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog distributera Xiaomija za područje Hrvatske, Austrije, Slovenije i Crne Gore.

Potpisivanju Ugovora o partnerstvu uime Bernaysa prisustvovao je prodekan za razvoj i predstojnik Katedre za odnose s javnošću Ivan Pakozdi koji je naglasio kako je studentska praksa na Bernaysu jedna od istaknutih kvaliteta studijskih programa koja ima veliku ulogu u osposobljavanju studenata za samostalni rad odmah po završetku studija. Bernaysovi studenti tijekom pet godina provedu preko 500 sati stručne prakse u različitim organizacijama, a velik broj je i onih koji se već tijekom prakse zaposle - njih gotovo 25%.