Održana sjednica predstojnika Katedri na Bernaysu

Na sjednici su sudjelovali i novoizabrani predstojnici Ivan Pakozdi, dipl. nov. predstojnik Katedre za odnose s javnošću te dr. sc. Damir Novotny predstojnik Katedre za menadžment i marketing.

05. srpnja 2019.

Prodekan za nastavu, mr. sc. Zdeslav Milas, koordinirao je sjednicom na kojoj su sudjelovali novoizabrani predstojnici Katedri, prodekan za razvoj, Ivan Pakozdi, dipl. nov., novoimenovani predstojnik Katedre za odnose s javnošću i dr. sc. Damir Novotny novoimenovani predstojnik Katedre za menadžment i marketing. Sjednici su nazočili i predstojnica Katedre za turizam, prof. dr. sc. Doris Peručić, predstojnik Katedre za jezik i kulturu Adrian Beljo, mag. philol. angl., predstojnik Katedre za interdisciplinarne znanosti, prof. dr. sc. Pero Maldini te prodekanica za kvalitetu, doc. dr. sc. Lana Ciboci i glavna tajnica Tomislavka Ivanda. 

Predstojnici Katedri tako su na sjednici analizirali nastavni procesi u akademskoj godini 2018./2019., te su pripremali reviziju studijskih programa za ak. god. 2019./2020.