Orijentacijskim sastankom počela su predavanja šestoj generaciji Bernaysovih brucoša

Dobrodošlicu novoj generaciji studenata komunikacija i turizma poželjeli su predsjednik Upravnog vijeća Mario Petrović, dekan doc. dr. sc. Damir Jugo i prodekan mr. sc. Zdeslav Milas.

15. listopada 2018.

Orijentacijskim sastankom za nove Bernaysove studente započela je nastava na preddiplomskim studijima „Komunikacijski menadžment“ i „Menadžment i marketing turističke destinacije“. Poželjevši im toplu dobrodošlicu studentima se obratio dekan doc. dr. sc. Damir Jugo. „Mi se oduvijek trudimo biti drugačiji i inovativni, a ono po čemu se razlikujemo od ostalih je način na koji radimo. Ono po čemu se razlikujemo je i individualni pristup koji njegujemo od početka, ali i naša povezanost s tržištem. Suradnju s tržištem imat ćete priliku iskusiti na predavanjima, ali i u okviru studentske prakse.Svoj dolazak na Bernays promatrajte kao priliku da već tijekom studija započnete svoju karijeru. U tome će vam pomoći cijeli akademski tim Bernaysa, ali i naši partneri kod kojih ćete biti na praksi i stjecati svoja prva praktična iskustva.“, istaknuo je doc. dr. sc. Jugo. Dekan Bernaysa studentima je zaželio što uspješniji početak akademskog života na Bernaysu te napomenuo da, uz učenje, tijekom studija ne zaborave i uživati u svim ostalim prednostima koje sa sobom nosi studij.

Kratkim govorom studentima Bernaysa obratio se i predsjednik Upravnog vijeća te većinski vlasnik Bernaysa Mario Petrović: „Kad smo osnivali Bernays, razmišljali smo o tome kako da oblikujemo studije po mjeri studenata i na način da se studenti osjećaju ugodno. Zadnjih pet generacija potvrđuje da smo učinili veliku stvar i uspjeli u svojoj nakani. Veliko mi je zadovoljstvo što ste nam upisom na naše studije ukazali povjerenje i dokazali da ono što radimo doista ima kvalitetne temelje i dobar smjer. S današnjim danom i vi službeno postajete dijelom Bernaysove priče i nadam se da ćete za vrijeme svog obrazovanja ovdje iskoristiti sve potencijale koje vam omogućuje studiranje na Bernaysu. Neka vam put do diplome bude pun uživanja u studiju i svemu onome što on nudi.“

Prodekan za nastavu mr. sc. Zdeslav Milas novim je Bernaysovcima predstavio cjelokupni Bernaysov akademski tim, izvedbeni plan nastave te ih upoznao sa studentskim obvezama i dao im savjete kako uspješno studirati. „Uz specijalizaciju na područjima komunikacija i turizma, predavače iz akademskog svijeta i struke te mogućnost stručne prakse u više od 90 partnerskih organizacija, jedan od benefita studiranja na Bernaysu je i podrška mentora prema studijskim vertikalama. Oni će, uz dekanat, referadu i predavače, nastojati da vam nastavni proces bude što učinkovitiji i ugodniji te zajedno s vama unaprjeđivati studentski život na Bernaysu.“, istaknuo je prodekan mr. sc. Milas koji je prednostima studiranja na Bernaysu zaključio orijentacijski sastanak.

Prvog dana nastave studenti su se upoznali s korištenjem studentske platforme BEduce te nakon toga započeli s prvim predavanjima iz Komunikologije, Poslovnog engleskog te Antropologije turizma.

Dragi Bernaysovci, dobro nam došli!