Postali smo Veleučilište Edward Bernays!

Uoči svoje desete obljetnice Bernays je službeno promijenio naziv iz visoke škole u Veleučilište Edward Bernays (eng. Edward Bernays University of Applied Sciences)! #EdwardBernays_UAS

02. siječnja 2023.

Promjena imena u veleučilište posljedica je stupanja na snagu novog Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti koji je donio mnogo pozitivnog za stručne studije, među kojima i odredbu da sve visoke škole postaju veleučilišta.

 

Stupanje na snagu ovog Zakona svako je visoko učilište za sebe popratilo odgovarajućom promjenom Statuta i ključnih pravnih akata poput Pravilnika i odluka, a Bernays je bio jedan od prvih u Hrvatskoj koji je to i službeno proveo.

 

Ova promjena, osim same komunikacije u navođenju naziva Veleučilište Edward Bernays, podrazumijeva i odgovarajuću promjenu vizualnog identiteta, ali i čitavog niza pravnih akata koje će Bernays usuglasiti s novim Zakonom u narednim mjesecima.

 

Na ovaj važan dan u ime cijelog Bernaysovog tima zahvaljujemo našim studentima na povjerenju koje su nam ukazali upisom na naše studijske programe, našim nastavnicima i vanjskim suradnicima koji su kao i uvijek bili važan i snažan dio Bernaysovog tima i koji su svih ovih godina obavljali sjajan posao te našim vrijednim partnerima i suradnicima zahvaljujemo na kontinuiranoj podršci bez koje Bernays ne bi bio ovako uspješan i prepoznatljiv.

 

U duhu ove pozitivne vijesti na samom početku nove 2023. godine, ali i za Bernays jubilarne 10. akademske godine, najavljujemo cijeli niz pozitivnih promjena koje očekuju naš Bernays i naše studente. Veselimo se brojnim događanjima kojima planiramo kroz cijelu 2023. godinu obilježiti jubilarnu desetu obljetnicu našeg Bernaysa!

 

Pratite nas na #EdwardBernays_UAS