Poveznicu između Harry Pottera i psihoterapije saznajte na novoj radionici Psihoterapijskog praktikuma

Druga radionica Psihoterapijskog praktikuma održava se u subotu, 8. svibnja pod stručnim vodstvom Dubravke Pešorde, mag. psych., psihologinje i specijalizantice transakcijske analize, a prijave su u tijeku

19. travnja 2021.

Bernays nastavlja s ciklusom godišnjeg ciklusa edukacija Psihoterapijskog praktikuma, koje je pokrenuo u suradnji s renomiranim psihoterapeutima, psihijatrima i psiholozima. Druga radionica u trajanju od 120 minuta održat će se 8. svibnja 2021. s početkom u 10.00 sati, na temu “Korištenje likova iz Harry Pottera u psihoterapijskom radu”. Broj mjesta je ograničen na 30 sudionika, a prijaviti se možete na poveznici.

Interaktivnu radionicu održat će Dubravka Pešorda, mag. psych., psihologinja i specijalizantica transakcijske analize te obožavateljica serijala o Harryju Potteru. Ova magistra psihologinje provela je tisuće sati individualnog rada s ljudima te stotine sati održavajući predavanja na temu psihologije Harryja Pottera, te uvidjela nevjerojatnu terapijsku i edukativnu važnost priča. Sve to potaknulo ju je na znanstveno i praktično istraživanje razloga zbog kojih nam određena knjiga, film ili serija postaju omiljenima.

Kroz drugu radionicu Psihoterapijskog prakitkuma pronađite odgovore na sljedeća i mnoga druga pitanja: zašto toliko volimo svoje omiljene emisije/knjige i zašto ih stalno čitamo i ponovno gledamo; kako možemo iskoristiti ljubav klijenta prema Harryju Potteru u psihoterapijskom radu, ako su u seriji prikazane traume, gubici, depresija i anksioznost te koje lekcije u rješavanju problema možemo naučiti.

Radionica se održava online putem platformi Zoom, a tijekom radionice bit će moguća međusobna interakcija. Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca i uplatom kotizacije, a više o radionici možete saznati na stranicama Psihoterapijskog praktikuma.