Poziv na studentsku praksu u okviru HUP-ove Inicijative privatnog sektora za mlade

Sve što je potrebno je ulogirati se putem profila na AAI loginu kako bi saznali detaljnije informacije vezano uz aktivnosti Inicijative za mlade u okviru koje sudjeluje i Bernays.

19. lipnja 2017.

Inicijativu privatnog sektora za mlade (PSYI) pokrenuli su Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) te Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u suradnji s privatnim tvrtkama, profesionalnim udrugama žena i akademskim institucijama. Navedena Inicijativa pokrenuta je u cilju rješavanja neusklađenosti vještina mladih ljudi prilikom njihova stupanja na tržište rada. Na način da na jednom mjestu okuplja relevantne obrazovne institucije, privatne tvrtke i profesionalne udruge, ideja je pomoći u stvaranju prvih poslovnih iskustava mladima kroz kvalitetnu studentsku praksu te im tako otvoriti put za mogućnost zapošljavanja.

Bernays se prirodno nametnuo kao jedan od partnera u sklopu Inicijative za mlade, s obzirom da se Bernaysova filozofija djelovanja temelji na povezivanju studenata s potencijalnim poslodavcima, o čemu svjedoči čak 80 tvrtki, medija, agencija za odnose s javnošću i marketing, digitalnih agencija te institucija. Neke od Bernaysovih partnerskih institucija također su uključene u Inicijativu poput, primjerice, Blitz CineStara, Dialog komunikacija, Komunikacijskog laboratorija, Prvog plinarskog društva te Zagrebačke burze. Više informacija o HUP-ovoj Inicijativi za mlade potražite na linku.

  • TAGS: