U petak se održava 6. HUOJ-eva studentska konferencija - „Proživi ideju!"

U sklopu same konferencije bit će uručena i nagrada Mlada nada, koju svake godine HUOJ dodjeljuje perspektivnim studentima na području odnosa s javnošću.

06. studenog 2019.

Studentska konferencija Proživi ideju, koju Hrvatska Udruga za odnose s javnošću organizira već šestu godinu zaredom, održat će se u petak, 8.studenog 2019. godine od 10:00 do 17:30 sati u prostoru HUB Gacke16 u Zagrebu. Ovogodišnja konferencija omogućuje studentima mali uvid u radni svijet PR-a kroz različita predavanja, panele ali i radionice na kojima studenti kroz praktičan rad uče određene procese PR-a.

Predavači iz područja agencijskog i korporativnog PR-a približit će studentima različite dimenzije unutar odnosa s javnošću poput voditeljice korporativnih komunikacija u Allianz osiguranju, Vanja Bzik Divić koja će predstaviti različite praktične aspekte korporativnih komunikacija, dok će Marijan Palić, menadžer Agency04, pokazati studentima kako je došao do današnjeg uspjeha u svijetu PR-a i marketinga.

Uz predavanja i radionice, studenti na će na konferenciji moći sudjelovati i na panel raspravama koje će se pozabaviti razlikom studentskih i radnih perspektiva i prikaza PR-a u koje će se uz predavače uključiti i Anđelko Ćalušić iz Ulixa, Matija Grebenić iz Hauska&partneri, Martina Mihordin iz DORH-a i Bernaysov alumni student Dario Stajčić iz 404.

Studenti će također moći sudjelovati u besplatnim radionicama koje će pripremiti Ivan Fedor iz HRT Radio Sljemena i Filip Mott iz VETTURELLIJA. Studenti će s predavačima proći kroz procese izrade radijskog sadržaja od koncepta do postprodukcije i upoznavanja alata i metoda za poticanje kreativnog procesa u stvaranju komunikacijskih kampanja.

U sklopu same konferencije bit će uručena i nagrada Mlada nada, koju svake godine HUOJ dodjeljuje perspektivnim studentima na području odnosa s javnošću. Mladu nadu imat će priliku osvojiti studenti u tri kategorije – diplomski, seminarski i završni rad.