Prijavite se na četvrto izdanje znanstvene konferencije Communication Management Foruma 2021.

Radovi će biti objavljeni u tri znanstvena časopisa indeksirana u bazama SCOPUS i Web of Science Core Collection - ESCI, a sažetak svog rada možete prijaviti na commforum@bernays.hr sve do 31. siječnja 2021.

17. siječnja 2021.

Communication Management Forum, svoje će četvrto izdanje obilježiti u virtualnom okruženju 19. i 20. ožujka 2021. shodno pandemiji koronavirusa, koja je osim na zdravstvenu situaciju, utjecala i na sve segmente društva. Okupljeni znanstvenici, stručnjaci i studenti doktorskih studija dat će odgovor na pitanje "Post-pandemijski svijet: loša slika ili dobra prilika?", koje je ujedno i tema ovogodišnje međunarodne znanstvene konferencije. 

U organizaciji četvrtog izdanja konferencije, Edward Bernays University Collegeu pridružili su se Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Institut za turizam, a recenzirani radovi s konferencije bit će objavljeni u posebnim izdanjima znanstvenih časopisa Turizam, Sociologija i prostor te Medijska istraživanja, indeksiranim u bazama SCOPUS i Web of Science Core Collection - ESCI te znanstvenom časopisu Communication Management Review.

Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski jezik, a radovi koji se predlažu za konferenciju moraju biti temeljeni na aktualnim i izvornim istraživanjima autora, sažetak opsega od 300 do 500 riječi, s istaknutim ciljem i svrhom rada, jasnom metodologijom, ključnim rezultatima te praktičnom primjenom i društvenim značajem samoga rada. Poziv autorima s uputama za izradu istraživanja i sažetaka moguće je preuzeti ovdje, a sažetke radova autori mogu predati sve do 31. siječnja 2020. na adresu e-pošte commforum@bernays.hr

Communication Management Forum je u protekla tri izdanja konferencije 2015., 2017. i 2019. okupio više od 500 vodećih znanstvenika i stručnjaka iz područja komunikacija, turizma, menadžmenta i srodnih područja. Više informacija o proteklim i ovogodišnjem izdanju konferencije možete pročitati na commforum.hr.

Društvene mreže