Prodekan Ivan Pakozdi i konzultant Joco Glavaš polaznike upoznali s "Business Etiquette"

Predavači su u okviru osmog modula polaznicima prenijeli znanja iz područja odnosa s klijentima, komunikacije u poslovnom okruženju te poslovnog bontona na društvenim mrežama

25. lipnja 2022.

U petak, 24. lipnja 2022. održan je osmi modul Bernays Influencer Academy pod nazivom "Business Etiquette" u okviru kojeg su predavanja održali poslovni i komunikacijski stručnjaci - prodekan za strateške projekte Bernaysa Ivan Pakozdi i stariji savjetnik za odnose s javnošću u Millenium promociji Joco Glavaš. Polaznike su upoznali s dinamičnim svijetom izgradnje poslovnih odnosa, a polaznici su imali priliku sudjelovati i u simulaciji poslovnih pregovora. 

Prvi dio predavanja posvećen je komunikacijskim procesima u poslovanju, specifičnostima verbalne i neverbalne komunikacije, komunikacijskim vještinama, poslovnom bontonu na društvenim mrežama i važnosti aktivnog slušanja. Drugi dio predavanja u ovome modulu polaznici su imali priliku doznati i kako izgraditi kvalitetan i uzajaman odnos između influencera i klijenta pa su polaznici, osim mnogobrojnih primjera iz prakse, imali priliku čuti sve o ostvarenju inicijalnog kontakta, predlaganju suradnje, procesu suradnje, rješavanju izazova u odnosima i zaključenju suradnje. 

Uskoro se bliži kraj predavanja za prvu generaciju polaznika, ne zaboravi checkirati sve o najboljoj Influencer Academy i rezervirati svoje mjesto za drugu generaciju koja kreće već na jesen.