PRpitch u Zagrebu – druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike

Konferencija će se održati 3. listopada u hotelu Westin Zagreb, a vodit će je Bernaysov student i ambasador Ivan Biošić, koji će također sudjelovati u panel raspravi.

23. rujna 2019.

FOTO: PRglas.com

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, direktorima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju. Posebno zanimljiv bit će nastup studenata odnosa s javnošću i srodnih studija. Oni će razotkriti kako komuniciraju novi naraštaji, a autor najbolje prezentacije osvojit će nagradu Zagrebačke banke. Konferenciju će voditi Bernaysov student i ambasador Ivan Biošić.

Konferencija počinje u 9 sati predavanjem Abeceda PR-a nakon čega slijede zanimljive rasprave s temama Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci – kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene riječi do e-knjige žalbi te Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara. Cilj konferencije je poduzetnicima i obrtnicima približiti važnost odnosa s javnošću i poučiti ih kako im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja. Zato je moto konferencije PRičom do uspjeha.

U panelima će sudjelovati stručnjaci za odnose s javnošću te osobe čiji je posao usko vezan uz tu struku. Poseban gost konferencije bivši je predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić. 

Sudionici konferencije imat će prilike za promociju i prezentaciju. Moći će se prijaviti na PRpitch aplikaciju i dogovoriti sastanak prema vlastitim željama, te će na kraju konferencije moći sudjelovati u zanimljivom programu pod nazivom NETWORKING - B2B Meeting i Matchmaking.