Prva generacija studenata jedinstvenog studija "Upravljanje doživljajem u turizmu" krenula s nastavom

Novi diplomski studij obrazovat će prve menadžere doživljaja u Hrvatskoj i regiji kroz više od 450 sati iskustvene nastave i stručne prakse te stotine sati predavanja mnogobrojnih eminentnih stručnjaka

19. studenog 2020.

Jedinstven, najinovativniji i prvi takve vrste u Hrvatskoj, ali i jugoistočnoj Europi. Upravo takvim se može  opisati novi diplomski studij ‘Upravljanje doživljajem u turizmu’, s čijim izvođenjem Bernays započeo u četvrtak, 19. studenog 2020. Povodom uvodnog govora i prigodnih riječi dobrodošlice, prvoj generaciji novog turističkog studija obratili su se pročelnik Odjela za turizam dr. sc. Krešimir Dabo i prodekan za nastavu mr. sc. Zdeslav Milas.

     "Iznimno smo ponosni na jedinstveno kreiran diplomski studij turizma sukladan suvremenim trendovima, koji je sa svojim izvođenjem krenuo danas. Program studija jedinstven je kao takav na hrvatskom visokoškolskom tržištu, a kvalifikacije studenata i prvih alumnija nakon završetka govoriti će same za sebe. Diplomski studij "Upravljanje doživljajem u turizmu" osmišljen je kako bi našim studentima ponudio nove načine promišljanja i stvaranja u iznimno izazovnom i dinamičnom sektoru kao sto je turistički", rekao je povodom prvog dana nastave dr. sc. Krešimir Dabo.

Pozdravima prvoj generaciji studija pridružila se i ugledna profesorica i stručnjakinja dr. sc. Irena Ateljević koja broji dugogodišnje iskustvo u akademskom i profesionalom pogledu turizma, a po završetku uvodnih i pozdravnih govora, studenti su sa profesoricom Ateljević krenuli u istraživanje aktualnosti i promjena u izazovnom turističkom sektoru te tako započeli nastavu na kolegiju Trendovi u turizmu.

Uz novi diplomski studij turizma, upisana je i nova generacija studija "Upravljanje odnosima s javnošću" koji već tradicionalno slovi za najBolji studij PR menadžmenta, a novi Bernaysovci su s nastavom započeli istog dana.