Prva u ciklusu radionica Psihoterapijskog praktikuma: Tretman traume seksualnog zlostavljanja

Prva u ciklusu interaktivnih radionica Psihoterapijskog praktikuma pod vodstvom prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander održat će se u subotu, 27. ožujka od 11 do 13 sati, a prijve polaznika su u tijeku

22. ožujka 2021.

Bernays Akademija u suradnji s renomiranim psihoterapeutima, psihijatrima i psiholozima pokrenula je ciklus godišnjih edukacija pod nazivom Psihoterapijski praktikum, a prva u ciklusu radionica održat će se na aktualnu temu "Tretman traume seksualnog zlostavljanja" u sobotu, 27. ožujka 2021. od 11 do 13 sati.

Interaktivna radionica održat će se pod vodstvom prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander, kliničke psihologinje, psihoterapeutkinje, znanstvenice i ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, a polaznicima pruža mogućnost za aktualizacijom te usklađivanjem znanja kako prepoznati seksualno zlostavljanje, koliko vremena prođe od traume do prijave, koja je odgovornost terapeuta u toj situaciji, koje korake terapeut mora poduzeti, kako raditi s žrtvama navedene traume i koje tehnike koristiti u radu s traumom.

          „Postoji mnogo načina kako doprijeti do osobe i spoznaje pojedine traume, ali svaki psihoterapeut shvaća važnost usavršavanja direktnih vještina što će omogućiti upravo ciklus radionica Psihoterapijskog praktikuma. Buduće generacije psihoterapeuta imaju priliku steći uvid u vještine i znanja u okviru raznih psihoterapijskih pravaca, a time i pronaći one koje im ponajviše odgovaraju, što će im svakako pomoći u daljnjem razvoju psihoterapijske karijere“, rekla je prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, voditeljica radionice, u povodu održavanja radionice.

Radionica se održava online pomoću platforme Zoom, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca.