Prvi privatni institut kreativne industrije u Hrvatskoj - amm global institut, novi je partner Bernaysa

Amm global institut pridružio se rastućoj mreži partnera Bernaysa koja danas broji više od 110 institucija i organizacija iz poslovnog sektora, kreativne i medijske industrije

09. lipnja 2021.

Bernaysovoj mreži partnera pridružio se prvi privatni institut kreativne industrije u Hrvatskoj - amm global institut koji okuplja znanstvenike i stručnjake s dokazanim vještinama, talentima i znanjima potrebnim za inovativno i kreativno profesionalno djelovanje. U institutu stavljaju snažan naglasak na stimulaciju inovativnosti, kreativnosti i edukacije za koje smatraju kako su ključni elementi razvoja kreativne industrije i društva.

AGI-jev tim trenutno broji 33 znanstvenika i stručnjaka koji rade na istraživačkim, edukativnim i stručnim projektima. Edukacije koje provodi institut, najboljim polaznicima pružaju i stalan poslovni angažman, a među najboljima našao se i Bernaysov student treće godine preddiplomskog studija Komunikacijskog menadžmenta Ivan Ljubičić. Ivan je sa završetkom edukacije dobio priliku iskusiti dinamičan svijet radijskog DJ-a na jednom od najslušanijih radija - Narodnom radiju, gdje vodi program u večernjem terminu.