RASTRESI UM! KAKO SLUŠATI SVOJE TIJELO? - virtualna radionica Studentskog savjetovališta

Virtualna radionica "Rastresi um! Kako slušati svoje tijelo?" u organizaciji Studentskog savjetovališta Bernaysa održat će se u petak, 8. siječnja 2021. s početkom u 11 sati

06. siječnja 2021.

Svi su na neki način u ovom vremenskom razdoblju potresa i širenja epidemije koronavirusa pod stalnim utjecajem straha, stresa i anksioznosti. Nitko ne može sa sigurnošću pretpostaviti koliko dugo će potresi trajati i kada će se svijet vratiti u ''pravo'' normalno zbog Covid krize, a zbog nedostatka informacija poput navedenih se osjećamo anksiozno. Ne možete spavati? Zatvarate se u sebe ili tražite podršku obitelji i prijatelja? Sve reakcije koje trenutno doživljavamo su normalne, a strah koji nas potiče na te reakcije nam u biti želi reći nešto važno.

 

Strah je najkorisnija emocija u tijelu koja nas gotovo momentalno potiče na reakciju i omogućava nam preživljavanje u najopasnijim uvjetima. Kako se strah i druge emocije manifestiraju na tijelo, kako tijelo pamti stres i koje su glavne razlike između stresa i traume su samo neka od pitanja koje ćemo proći na virtualnoj radionici "Rastresi um! Kako slušati svoje tijelo?" u organizaciji Studentskog savjetovališta Bernaysa u petak, 8. siječnja 2021. s početkom u 11 sati. Prijaviti se možete potvrdom sudjelovanja na savjetovaliste@bernays.hr.

Društvene mreže