SAVE THE DATE - 24. SVIBNJA I Saznaj sve mogućnosti koje ti nudi program međunarodna razmjena iz prve ruke

Studenti koji žele steći nova poznanstva i znanja u međunarodnom okruženju mogu uživo poslušati dosadašnja iskustva Bernaysovaca u okviru Erasmus+ programa, a prijaviti se mogu već danas

19. svibnja 2021.

U ponedjeljak, 24. svibnja od 14 sati u prostorijama Bernaysa zainteresirani studenti iz prve ruke će doznati sve o mogućnostima boravka na studiju i praksi u inozemstvu. Erasmus+ Info Day će voditi prodekan za međunarodnu suradnju Adrian Beljo, a među onima koji će pričati o iskustvima s Erasmus+ programa bit će Bernaysovke Mia Karolyi, Martina Slovjak i Lucija Kožarić. Mia će podijeliti dojmove boravka u Poljskoj gdje je odrađivala stručnu praksu, dok će Martina i Lucija ispričati kako su provele semestar na ISCOM-u. 

U sklopu Bernays Erasmus+ Info Dayju bit će održane i prezentacije partnerskih visokih učilišta Sveučilišta Milano-Bicocca te ISCOM-a – Institut supérieur de communication et publicité, jednog od najpoznatijih u Europi, a koje će održati Madeley Calderon te Shannon Beaux, Erasmus studentice koje trenutno provode semestar na Bernaysu.

Uzimajući u obzir epidemiološke mjere, na događaju može biti prisutno najviše 30 studenata, a prijaviti se možeš na poveznici već danas. Vidimo se na Bernaysu 24. svibnja s početkom u 14 sati!