INTERVJU TJEDNA: „Sigurna sam da je upis na Bernays bio prava odluka“

Bernaysovka Lucija Kožarić smatra da ju studij odlično priprema za njenu buduću karijeru, a svojim budućim kolegama poručuje da budu uporni i da iskoriste sve prilike koje im Bernays nudi.

09. svibnja 2019.

1. Lucija, tvoja uloga u kampanji je predstaviti zanimanje TV novinarke. Što je po tebi odlika dobrog novinara reportera i koja će ti znanja sa studija pomoći da kvalitetno radiš svoj posao u budućnosti?

Smatram da su odlike dobrog novinara reportera profesionalnost, samokontrola da svoje stavove i mišljenja zadrži za sebe, da ih ne nameće javnosti te elokventnost kako bi istinu što bolje približio javnosti. Vjerujem da će me učestale vježbe javnog izlaganja, grupni radovi te općenito cijeli koncept studija odlično pripremiti za buduću karijeru.

 

2. Kako si se odlučila upisati studij na Bernaysu?

Moja odluka za upis studija na Bernaysu došla je u zadnji tren. Moram priznati uz veliku dozu nesigurnosti koja je nestala prvim dolaskom na Bernays na PRaznike. Krenula sam na studij s visokim očekivanjima, no mogu reći da ih je Bernays u ovih nekoliko mjeseci uspio nadmašiti. Danas sam sigurna da je Bernays bio prava odluka!

 

3. Je li ti neka situacija sa snimanja ostala posebno u sjećanju?

Cijelo snimanje je prošlo odlično. Vladala je profesionalna, ali ugodna atmosfera. Ono što će mi zauvijek ostati u sjećanju je sam kraj snimanja i zajedničko fotografiranje svih sudionika, koje je bilo potpuno opušteno i nasmijano!

 

4. Što bi poručila svojim budućim kolegama na Bernaysu?

Svojim budućim kolegama bih poručila sljedeće: na pravom ste mjestu za ostvarivanje svojih potencijala, novih poznanstava i znanja. Vaš trud i upornost će sigurno biti zamijećeni. Čekaju vas brojne prilike, zato se ne bojte iskoristiti ih jer vam Bernays nudi samo one najbolje. Vidimo se na jesen na Bernaysu! 😊

 

Upisi na preddiplomske studije Komunikacijski menadžment i Menadžment i marketing turističke destinacije ili diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću u ljetnom roku traju sve do 26. srpnja 2019. Više informacija saznaj na linku i prijavi se na bitly.UPISI2019.