Nagradni natječaj: osmisli najbolji slogan za Hrvatsku i osvoji priliku života! Prijavi se i studiraj turizam na Bernaysu!

Želiš li baš ti osvojiti školarinu za studij turizma na Bernaysu? Ako želiš upisati redovni preddiplomski ili diplomski studij u akademskoj godini 2022./2023., nisi stariji od 26 godina i želiš otkriti čari studija turizma - nemoj više čekati!

12. srpnja 2022.

Ako su ti putovanja, praksa i druženje uz učenje visoko na listi prioriteta tijekom studija, ovakvu nagradu ne smiješ propustiti! Prijavi se na nagradni natječaj koji provodimo u suradnji s Hotel Klinik, Green Destinations i Tportal.hr, osmisli slogan za Hrvatsku kao turističku destinaciju i osvoji školarinu za najsuvremeniji studij turizma u Hrvatskoj i regiji. Studij je to koji ti nudi praksu u međunarodnom okruženju i priliku da upoznaš svoje buduće poslodavce.

Osmisli slogan za Hrvatsku kao turističku destinaciju koji će privući domaće i strane turiste, objasni svoju ideju u formi do 500 znakova. Pročitaj Pravila nagradnog natječaja i prijavi se OVDJE!

Atraktivne nagrade

Prva nagrada uključuje BESPLATNU školarinu za 1. godinu redovnog preddiplomskog ili diplomskog studija, 75% plaćene školarine na 2. godini i 50% plaćene školarine na 3. godini preddiplomskog studija. Druga nagrada uključuje 75% plaćene školarine na 1. godini preddiplomskog ili diplomskog studija, 50% plaćene školarine na 2. godini i 25% plaćene školarine na 3. godini preddiplomskog studija. Treća nagrada uključuje popust od 15% na sve godine odabranog redovnog preddiplomskog ili diplomskog studija turizma!

 

Istaknuti međunarodni partneri natječaja

Osim odličnih predavanja, networkinga i upoznavanja budućeg posla, Bernays ti nudi mogućnost prakse izvan i unutar granica Hrvatske. Uz 150 Bernaysovih partnera, ovaj nagradni natječaj posebno prate partneri Hotel Klinik, jedna je od najistaknutijih turističkih konzultantskih kuća sa sjedištem u Italiji koja savjetuje više od 120 hotela u Europi te Green Destinations, međunarodna organizacija za razvoj i prepoznavanje održivih turističkih destinacija i kompanija sa sjedištem u Nizozemskoj. Studenti turizma će kod ovih Bernaysovih partnera imati priliku tijekom svih godina studija razvijati praktična znanja i vještine u međunarodnom okruženju. Menadžeri u turizmu, što čekate?

Ako i ti želiš postati dio ove odlične studentske priče, znaš što ti je činiti: Prijavi se na natječaj, pokaži svoju kreativnost i osvoji priliku života. Studiraj na Bernaysu!

 


Izvor: tportal.hr