Sudjeluj u nagradnom natječaju #TvojfilmTvojživotTvojstudij i osvoji vrijedne nagrade

S kreativnim, duhovitim i originalnim memom osiguraj si bezbrižno studiranje na Bernaysu na studiju po izboru.

01. srpnja 2019.

Sezona državne mature i ispita je iza tebe? Osmisli svoj originalni meme i osvoji priliku za studiranje na Bernaysu. Od srijede, 3. srpnja sudjeluj u Bernaysovom nagradnom natječaju na Instagramu @bernays_uc

 

Nagrade

Na Bernaysu nitko ne ostaje praznih ruku! Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici imaju priliku osvojiti glavnu nagradu – jednogodišnju školarinu za studij po izboru – studij komunikacija ili turizma. Drugoplasirani i trećeplasirani ostvaruju popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 50 posto, sudionici drugog kruga natječaja ostvaruju popust pri upisu u visini 3500 kn, a ostali sudionici natječaja imaju pravo na popust u iznosu od 1000 kuna.

Prvi krug (3.7. – 5.7.)

Prvi krug nagradnog natječaja odvija se na Instagram profilu Bernaysa (@bernays_uc). Svaki dan, tijekom tri dana, sudionici moraju imati otključan profil na Instagramu kako bi ušli u Natječaj te moraju poslati svoje podatke (ime, prezime, kontakt, mail, naziv škole) u poruci na Bernaysov Instagram profil. Tijekom tri dana sudionici će morati osmisliti meme vezan uz državnu maturu ili ispite i objaviti ga na svom profilu i tagirati Bernaysov Instagram profil (bernays_uc) i koristit hashtag #TvojfilmTvojzivotTvojstudij. U prvom krugu sudionici će moći ostvariti maksimalno 60 bodova, a minimalni broj bodova za ulazak u drugi krug je 30 bodova.

Drugi krug (7.7. – 9.7.)

U okviru drugog kruga nagradnog natječaja sudionici će snimiti video u trajanju od najviše 59 sekundi na temu  „Moj film na Bernaysu“. U videu treba biti vidljiv motiv budućeg studenta, želja da studira na Bernaysu i treba objasniti zašto je baš on najbolji kandidat za glavnu nagradu. Video kandidatu može donijeti do 40 bodova. Ime dobitnika bit će objavljeno najkasnije do 12. srpnja na Bernaysovim društvenim mrežama i web stranici. 

 

Budite kreativni, originalni i duhoviti, nasmijte nas i osigurajte si bezbrižno studiranje na Bernaysu! Studenti na Bernaysu žive svoj film 🎥 , živi ga i ti!

 

Pravilnik nagradnog natječaja dostupan je OVDJE.