„Za obrazovanje nikada nije kasno, posebno ne kada je kvalitetno kao na Bernaysu“

Lucija Lugomer javnosti je najpoznatija kao prvi, ujedno i najuspješniji, hrvatski plus size model. Manje je poznato da je Lucija perspektivna studentica preddiplomskog studija komunikacija na Bernaysu.

05. lipnja 2018.

1. Kako ti se svidjelo sudjelovati u kampanji koju će vidjeti cijela Hrvatska?

Već neko vrijeme bavim se snimanjem kampanja u poslovnom smislu i imam različita iskustva. Moram priznati da sam se uz ovu kampanju posebno vezala jer se istinski osjećam djelom ekipe Bernaysa, iako sam ovdje tek od početka ove akademske godine. Stvarno je bilo super! Ako će naše poruke potaknuti mladu, ambicioznu osobu da dođe i sama se uvjeri koliko im toga za njihovo obrazovanje Bernays može pružiti, moja misija je ispunjena. smiley

2. Koje ti se iskustvo sa snimanja najviše svidjelo?

Teško mi je izdvojiti samo jednu stvar. Mislim da su me se najviše dojmile moje kolege. Osim što su vrlo uspješni u studentskim klupama, jednako toliko su uspješni u svojim životnim ulogama, kao futsal igrači, pjevači, blogeri, vatrogasci, volonteri, treneri i voditelji. Uz njih i ja poželim dati još više od sebe i stvarno mi nije problem istovremeno biti i plus size model, menadžerica, influencerica. To je dio mog posla, ali i ono što ja jesam.

3. Kakvu bi poruku poslala svojim kolegama na Bernaysu, ali i budućim Bernaysovcima?

Imajte puno vjere u sebe i u ono što radite. Uspjeh će putem doći sam. Jako sam ponosna na sebe jer sam se odvažila upisati Bernays s 24 godine, dok su u međuvremenu moje kolege vršnjaci već jako dobro upoznale struku i iza sebe imaju iznimne projekte. Za obrazovanje doista nikada nije kasno, posebno kada je ono ovako kvalitetno kao što je na Bernaysu. Odvažite se i vi, i izaberite Bernays, vjerujte mi, nećete požaliti.