Studentski zbor

 

Studentski zbor Edward Bernays University Collegea studentsko je izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u radu i odlučivanju u tijelima Bernaysa te predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja. Studentsko predstavničko tijelo brine o studentskom standardu i kvaliteti studija, a kroz Urede i Odbore u okviru radnih tijela, organizira razne događaje, druženja, putovanja, tribine, konferencije, projekte i druge aktivnosti od interesa svih studenata Bernaysa.

Studentski zbor Bernaysa član je nacionalnog koordinativnog tijela Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske koje predstavlja više od 45 tisuća studenata u sustavu visokog obrazovanja pri nadležnim tijelima te sudjeluje u povjerenstvima, radnim skupinama i drugim tijelima s ciljem unapređenja sustava stručnog visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

U radu Vijeća studenata aktivno sudjeluju članovi Studentskog zbora i studenti Bernaysa, od kojih izdvajamo: Dora Miketek, savjetnica predsjednika Vijeća studenata za politike visokog obrazovanja; Ivan Biošić, savjetnik predsjednika Vijeća studenata za strateško komuniciranje i razvoj; Ciprijan Crljenko, voditelj Ureda za međunarodne odnose i Ena Kukrić, voditeljica Ureda za odnose s javnošću.

Studentski zbor Edward Bernays University Collegea čine izabrani studentski predstavnici po svakoj godini studija, a ukupno broji 16 članova (predstavnici i zamjenici predstavnika) i predstavnika apsolvenata.


Studentski zbor

Vodstvo  I  studentski.zbor@bernays.hr