Uvjeti korištenja WI-FI mreže

 

Korištenjem pristupa interneta za goste izrijekom prihvaćate logiranje i evidentiranje mrežne aktivnosti koja se obavlja putem Vašeg uređaja dok je spojen u tu mrežu. Molimo Vas da pročitate i proučite sljedeće:

1. Funkcioniranje WLAN/HotSpota ovisi o više fizičkih faktora, kao i o spojenom klijentu. WLAN/HotSpot je sustav bežičnog prijenosa informacija na kojem može doći do pogoršanja i grešaka u funkcioniranju i vezi općenito.

2. Prijenos podataka nije enkriptiran, niti zaštićen na bilo koji način. S obzirom da se radi o mreži koja je dostupna većem broju osoba nepovezanih s Edward Bernays Visokom školom za komunikacijski menadžment, Bernays nije u mogućnosti (niti se može smatrati odgovornim) za uspostavljanje bilo kakvog sustava zaštite, nadzora ili upravljanja. Također, Bernays ne snosi odgovornost za  zloupotrebu od strane klijenta ili trećih osoba koje se spajaju, ili bi se mogle spojiti na mrežu, uključujući bez ograničenja: gubitak, krađu i bilo kakvu drugu manipulaciju podataka, neovlašteno prikupljanje osobnih podataka, poslovne ili službene tajne, ili kakvih drugih povjerljivih informacija, kao ni bilo kakvo oštećenje hardvera ili softvera ili pak drugih nepovoljnih ili neželjenih posljedica korištenja WLAN/Hotspota.

3. Nema garancije za pouzdano funkcioniranje WLAN/HotSpota.

4. Korisnik preuzima punu odgovornost da je spojeni sustav (prijenosno računalo, smartphone ili drugi uređaj), uključujući i operativni sustav, programske aplikacije i prezentacije podataka, slobodan od bilo kakvog zlonamjernog koda. U slučaju povrede, sam korisnik će biti odgovoran za bilo kakvu štetu (izravnu, neizravnu i posljedičnu štetu) do koje bi moglo doći.

5. WLAN/HotSpot nije zaštićen od neovlaštenog praćenja i krađe podataka korisnika te nije osigurana nikakva pouzdana zaštita podataka pohranjenih na sustavu korisnika.

6. Zloupotreba WLAN/HotSpota u komercijalne, protuzakonite ili kaznene aktivnosti je strogo zabranjena te se posebno navode: prijenos spam poruka, prijetnji, opscenog sadržaja, zlostavljanja ili bilo kakve radnje koje bi mogle vrijeđati korisnike, nanošenje štete drugim korisnicima ili sustavima, korištenje peer-2-peer mreža ili drugih sustava za učitavanja te nuđenje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima.

7. Korisnik snosi punu odgovornost za štetu (izravnu, neizravnu i posljedičnu) prouzročenu trećima te će naknaditi pružatelju usluge WLAN/HotSpota svu štetu i trošak koja bi mu mogla nastati kao posljedica korištenja te usluge od strane korisnika.

8. Korisnik usluge WLAN/HotSpota može biti jedino osoba starija od 18 godina.