ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

Doris Pinčić,
studentica Bernaysa
odabrala je najBolje!

ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

postani i ti dio
najBoljoe ekipe

ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

Marin Eckhel,
student Bernaysa
odabrao je najBolje!

"Znanje je jedino s kojim putujemo kroz cijeli život, a upravo zato sam odabrala Bernays"

"Više od 100 partnera govori o najBoljoj povezanosti jednog visokog učilišta s tržištem rada"

"Uz Bernays se razvijam osobno i profesionalno, a na studiju stječem jako puno praktičnog iskustva"

Usporedno sa stjecanjem stručnih znanja i vještina, studentima Bernays omogućuje uključivanje u znanstvene i istraživačke projekte

B faktor

Bernaysovi studenti, nastavnici, alumniji i poslodavci imaju nešto što ih ističe među svima te im pomaže u njihovom svakodnevnom poslovnom i akademskom uspjehu, a to je B faktor. Faktor njihova znanja, vještina, motivacije, načina učenja i rada.

Zaploviti s najBoljom ekipom možeš upravo na Bernaysu od sljedeće jeseni gdje ćeš imati priliku učiti od najBoljih profesora i poslovnih stručnjaka koje će ti pokazati kako Baratati s pravim znanjem. Kako nikad nije kasno i kako promjena studija nije Bed možeš pitati naše studente diplomskog studija, koji su upravo zbog pristupa profesora, kojima je stalo do svakog studenta, i nedostatka praktičnog iskustva odabrali nastavak obrazovanja na studiju s B faktorom.

Postani dio najBolje ekipe s B faktorom, upiši se i osiguraj si Brutalno dobru karijeru na najBoljem studiju komunikacija ili turizma. Kad se upišeš, ostale su samo slatke brige, poput one da si čestitaš na najBoljoj odluci ovog ljeta i jeseni.

Upravljanje doživljajem u turizmu

Domaćem, ali i inozemnom turizmu nedostaju menadžeri iskustva koji će turistima stvoriti interaktivan doživljaj i nezaboravno iskustvo. Novi studij turizma obrazovat će prve menadžere u Hrvatskoj i regiji koji će upravljati širokim spektrom znanja i vještina, od antropologije i kreativnosti do menadžmenta destinacija i novih ekonomija, a predstavljaju odgovor na potrebu hrvatskog i regionalnog tržišta turizma za kvalitetnim ljudskim resursima.

Od sljedeće jeseni želiš zaploviti s najBoljom ekipom? Prijavi se za razgovor, dogovori termin, i čestitaj si na najBoljoj odluci.

Studiraj s najBoljima

NajBolje iz medija

Bernays Facts

100

partnera u gospodarskom i javnom sektoru

25:1

Omjer student - profesor

25%

studenata zaposlenih tijekom studija u partnerskim institucijama

88%

zaposlenih studenata tri mjeseca od završetka studija

Odaberi svoj studij

Komunikacijski menadžment

Preddiplomski stručni studij

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik odnosa s javnošću.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Upravljanje odnosima s javnošću

Specijalistički diplomski stručni studij

Studij traje dvije godine (četiri semestra), a njegovim završetkom ostvaruje se 120 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni specijalist odnosa s javnošću.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Menadžment i marketing turističke destinacije

Preddiplomski stručni studij

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik menadžmenta u turizmu (bacc. oec.).

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Upravljanje doživljajem u turizmu

Specijalistički diplomski stručni studij

Studij traje dvije godine (četiri semestra), a njegovim završetkom ostvaruje se 120 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni specijalist menadžmenta u turizmu. Izvodi se na hrvatskom i engleskom jeziku.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Prijavi se

ŽELIŠ SAZNATI VIŠE?

Iz prve ruke otkrij kako je studirati na Bernaysu i prijavi se na informativni razgovor.

Suglasan sam s pravilima Bernays zajednice i GDPR odredbama.

Ili, jednostavno se javi na profile na društvenim mrežama gdje će ti Bernaysov Ured za odnose s javnošću odgovoriti na sva pitanja o Bernaysu!

Bfaktor | Studiji | Prijavi se

Bernays / Autorska prava © 2020. Edward Bernays University College