Dobrodošli u Bernays Akademiju!

Bernays Akademija je centar za cjeloživotno obrazovanje Bernaysa koji potiče razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija odraslih osoba tijekom cijeloga života! Svi naši programi cjeloživotnog obrazovanja su verificirani od strane stručnih institucija i udruženja te polaznicima donose dodanu vrijednost koja će omogućiti stjecanje specijaliziranih znanja te osigurati specifična i tržišno prepoznatljive kompetencije koje će vas kvalificirati za rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

Uz nas Vaš osobni rast i napredovanje u karijeri na dohvat su ruke!

Prijavite se u 3. generaciju polaznika programa cjeloživotnog obrazovanja „Propedeutika psihoterapije“ najkasnije do 31. srpnja 2020. i osigurajte svoje mjesto među polaznicima

Prijavi se

UPISI U 3. GENERACIJU POLAZNIKA PROGRAMA PROPEDEUTIKA PSIHOTERAPIJE

Pozivaju se kandidati zainteresirani za program Propedeutika psihoterapije da se prijave za upis u 3. generaciju polaznika. Prijave za kandidate otvorene su do 31. srpnja 2020.

O programu:

Propedeutika psihoterapije prvi je i jedini program edukacije iz područja propedeutike psihoterapije u Republici Hrvatskoj. Kreiran je sukladno Pravilniku o propedeutici psihoterapije donesenom od strane Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) (SPUH) te verificiran od strane SPUH-a.

Propedeutika psihoterapije namijenjena je svim osobama sa završenim diplomskim studijem koje žele steći osnovno obrazovanje iz područja psihoterapije te polaznicima edukacije za neki od psihoterapijskih pravaca u Republici Hrvatskoj, koji nemaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz psihologije, medicine, socijalnog rada ili rehabilitacijskih znanosti.

Trajanje programa:

Program traje 18 mjeseci (585 sati, od čega 355 sati teorijske nastave raspoređene u 10 predmeta i 255 sati stručne prakse).

Izvođenje nastave:

Blended program (teorijska predavanja izvode se kombinacijom online i predavanja u učionicama). Termini predavanja prilagođeni su zaposlenim osobama i započinju od 17:00 sati.

Početak nastave:

Početak nastave planiran je u listopadu 2020. Neovisno o terminu planiranog početka izvođenja nastave, Program kreće s izvođenjem kada se popuni minimalna kvota od 20 polaznika.

Posebne napomene za COVID-19:

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije i eventualne zabrane okupljanja u učionicama zbog pandemije koronavirusa COVID-19 program će se nakon popunjavanja minimalne kvote polaznika 3. generacije u potpunosti izvoditi online putem platforme Microsoft Teams na kojoj će biti organizirana predavanja uživo te omogućena potpuna interakcija polaznika s predavačima.

REZERVIRAJ MJESTO
Pritiskom na tipku Send suglasna/suglasan sam da sam upoznata/upoznat sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka ove internet lokacije. Za više informacija molimo pogledajte navedeni link OVDJE !