Dobrodošli u Bernays Akademiju!

Bernays Akademija je centar za cjeloživotno obrazovanje Bernaysa koji potiče razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija odraslih osoba tijekom cijeloga života! Proučite našu ponudu verificiranih stručnih programa cjeloživotnog obrazovanja s dodanom vrijednošću koji će vam omogućiti stjecanje specijaliziranih znanja te osigurati specifična i tržišno prepoznatljiva znanja koja će vas kvalificirati za rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

Osobni rast i napredovanje u karijeri na dohvat su ruke!

Prijavite se u 2. generaciju polaznika programa cjeloživotnog obrazovanja „Propedeutika psihoterapije“ najkasnije do 31. srpnja 2019. i osigurajte svoje mjesto među polaznicima!

Prijavi se

UPISI U 2. GENERACIJU POLAZNIKA PROGRAMA PROPEDEUTIKA PSIHOTERAPIJE

Pozivaju se kandidati zainteresirani za program Propedeutika psihoterapije da se prijave za upis u 2. generaciju polaznika. Prijave za kandidate otvorene su do 31. srpnja 2019.

O programu:

Propedeutika psihoterapije prvi je i jedini program edukacije iz područja propedeutike psihoterapije u Republici Hrvatskoj. Kreiran je sukladno Pravilniku o propedeutici psihoterapije donesenom od strane Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) te verificiran od strane SPUH-a.

Propedeutika psihoterapije namijenjena je svim osobama sa završenim diplomskim studijem koje žele steći osnovno obrazovanje iz područja psihoterapije te polaznicima edukacije za neki od psihoterapijskih pravaca u Republici Hrvatskoj, koji nemaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz psihologije, medicine, socijalnog rada ili rehabilitacijskih znanosti.

Trajanje programa:

Program traje 18 mjeseci (585 sati, od čega 355 sati teorijske nastave raspoređene u 10 predmeta i 255 sati stručne prakse).

Početak nastave:

Početak nastave planiran je u listopadu 2019. Neovisno o terminu planiranog početka izvođenja nastave, Program kreće s izvođenjem kada se popuni minimalna kvota od 20 polaznika.

REZERVIRAJ MJESTO
Pritiskom na tipku Pošalji suglasna/suglasan sam da sam upoznata/upoznat sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka ove internet lokacije. Za više informacija molimo pogledajte navedeni link OVDJE !