ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

Doris Pinčić,
studentica Bernaysa
odabrala je najBolje!

ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

postani i ti dio
najBoljoe ekipe

ODABERI STUDIJ S
B FAKTOROM

Marin Eckhel,
student Bernaysa
odabrao je najBolje!

Inovativnost
kreativnost
doživljaj.
Turizam na Bernaysu.

"Znanje je jedino s kojim putujemo kroz cijeli život, a upravo zato sam odabrala Bernays"

"Više od 100 partnera govori o najBoljoj povezanosti jednog visokog učilišta s tržištem rada"

"Uz Bernays se razvijam osobno i profesionalno, a na studiju stječem jako puno praktičnog iskustva"

Usporedno sa stjecanjem stručnih znanja i vještina, studentima Bernays omogućuje uključivanje u znanstvene i istraživačke projekte

Komunikacije

Komunikacijski menadžment

Trogodišnji preddiplomski studij "Komunikacijskog menadžmenta" izvodi se u šest semestara pri čemu studenti stječu praktična i teorijska znanja upravljanja komunikacijom korporacija, institucija i organizacija. Komunikacijski menadžment i odnosi s javnošću rijetka su područja u kojima potreba za educiranim kadrom kontinuirano raste, a široki spektar društvenih, komunikacijskih i marketinških kolegija tijekom studija studentima omogućava stjecanje znanja iz komunikologije, menadžmenta, marketinga medija, novinarstva i drugih društvenih disciplina.

Upravljanje odnosima s javnošću

Diplomski studij "Upravljanje odnosima s javnošću" logičan je izbor za nadogradnju kompetencija stečenih na preddiplomskome studiju iz društvenih područja, a namijenjen je za sve one koji žele upravljati komunikacijom na menadžerskoj razini. Na diplomskom studiju studenti imaju mogućnost usmjeravanja u jedno od područja odnosa s javnošću - korporativno komuniciranje, odnosi s javnošću u politici i neprofitnom sektoru te menadžment agencija za odnose s javnošću. Studente se tijekom studija priprema za rad u najintenzivnijim i najizazovnijim segmentima odnosa s javnošću.

Turizam na Bernaysu

Menadžment i marketing turističke destinacije

Trogodišnji preddiplomski studij “Marketing i menadžment turističke destinacije” izvodi se u šest semestara, a tijekom studija studenti usvajaju temeljna teorijska, metodološka i primjenjiva znanja iz područja društvenih znanosti te se stječu kompetencije koje studente osposobljavaju za rad u turističkom sektoru te industriji zabave. Jedinstven koncept obrazovanja utemeljen je na važnosti i kvaliteti turističkog doživljaja, dostupnosti turističke destinacije, društvenoj i ekološkoj održivosti te brizi o sigurnosti i zaštiti zdravlja lokalnog stanovništva i turista.

Upravljanje doživljanjem u turizmu

Diplomski studij “Upravljanje doživljajem u turizmu” predstavlja kvalitativnu nadogradnju znanja i vještina nužnih za obavljanje najkompleksnijih zadataka na području upravljanja doživljajem u turizmu. Studij slijedi put razvoja turizma usmjerenog znanstvenom podlogom iz područja antropologije, sociologije, psihologije, političkih znanosti, ekonomije, marketinga i ekologije pa sve do stvaranja novih politika i prakse održivog turističkog razvoja. Jedinstvenost studija je snažna povezanost s konceptom novih ekonomija što studentima omogućava izlazak na tržište rada sa suvremenom pripremom za nadolazeće izazove u turističkoj industriji.

Studiraj s najBoljima

NajBolje iz medija

Bernays Facts

100

partnera u gospodarskom i javnom sektoru

25:1

Omjer student - profesor

25%

studenata zaposlenih tijekom studija u partnerskim institucijama

88%

zaposlenih studenata tri mjeseca od završetka studija

Odaberi svoj studij

Komunikacijski menadžment

Preddiplomski stručni studij

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik odnosa s javnošću.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Upravljanje odnosima s javnošću

Specijalistički diplomski stručni studij

Studij traje dvije godine (četiri semestra), a njegovim završetkom ostvaruje se 120 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni specijalist odnosa s javnošću.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Menadžment i marketing turističke destinacije

Preddiplomski stručni studij

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik menadžmenta u turizmu (bacc. oec.).

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Upravljanje doživljajem u turizmu

Specijalistički diplomski stručni studij

Studij traje dvije godine (četiri semestra), a njegovim završetkom ostvaruje se 120 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni specijalist menadžmenta u turizmu. Izvodi se na hrvatskom i engleskom jeziku.

Školarina | Informacije o upisu | Preuzmi brošuru

Prijavi se

ŽELIŠ SAZNATI VIŠE?

Iz prve ruke otkrij kako je studirati na Bernaysu i prijavi se na informativni razgovor.

Suglasan sam s pravilima Bernays zajednice i GDPR odredbama.

Ili, jednostavno se javi na profile na društvenim mrežama gdje će ti Bernaysov Ured za odnose s javnošću odgovoriti na sva pitanja o Bernaysu!

Bfaktor | Studiji | Prijavi se

Bernays / Autorska prava © 2020. Edward Bernays University College