#BeReady2Return: Bernays dodjeljuje četiri školarine za hrvatske iseljenike

#BeReady2Return: Bernays dodjeljuje četiri školarine za hrvatske iseljenike

25.4.2022

Za studij komunikacija i turizma, Bernays i ove godine nudi stipendije za pripadnike hrvatske dijaspore koji svoje akademsko obrazovanje žele nastaviti u Hrvatskoj.

S ciljem dodatnog aktiviranja mladih pripadnika hrvatske dijaspore i poticanja hrvatskih iseljenika da se, barem za vrijeme studiranja, vrate u Hrvatsku, Edward Bernays University College raspisao je natječaj za upis pripadnika hrvatske dijaspore u akademskoj godini 2022./2023.


Najbolja četiri kandidata koji se prijave na natječaj, ostvaruju mogućnost dobivanja jedne besplatne školarine za sve godine studija te do tri potpune školarine umanjene za 50 posto iznosa za svaku godinu studija. Kandidati sami biraju žele li upisati preddiplomski ili diplomski studij, a mogu birati i između studija komunikacija ili turizma. Na taj je način, mladim generacijama hrvatskog podrijetla koje su odrasle izvan domovine na raspolaganju jedinstvena prilika za nastavak akademskoga obrazovanja na najinovativnijem visokom učilištu u zemlji.

Edward Bernays Visoka škola studentima nudi programe koji su po mjeri današnjih zahtjeva dinamičnog tržišta te ih adekvatno priprema za najpoželjnija zanimanja budućnosti. Ne iznenađuje, stoga, kako će i mladi hrvatski iseljenici biti u mogućnosti upisati specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje doživljajem u turizmu, trenutno jedini studij takve vrste u Hrvatskoj.


Posebna prednost studiranja na Bernaysu su i brojne prilike za stručne prakse koje, bez obzira odaberu li studenti studij komunikacija ili turizma, donosi priliku za konkretnim usavršavanjem koje je u skladu s aktualnim potrebama tržišta te tako studente, buduće stručnjake i praktičare odnosa s javnošću i turizma, priprema za realnu utakmicu poslovnog svijeta.


Nastava se na Bernaysu izvodi na hrvatskome jeziku uz pohađanje pojedinih kolegija na engleskome, a ispiti se polažu na hrvatskome ili engleskome jeziku. Natječaj je aktivan do 4. srpnja 2022., a prijaviti se mogu svi pripadnici hrvatske dijaspore, osim pripadnika hrvatskog naroda s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, ali ne stariji od 30 godina.


Više informacija o uvjetima Natječaja možete pronaći ovdje.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.