Strateško savjetovanje

Bernays Consulting je centar za integrirano tržišno komuniciranje koji djeluje u okviru Veleučilišta Edward Bernays kao samostalna jedinica koja svojim klijentima, korporativnom sektoru i pojedincima na tržištu pruža uslugu strateškog savjetovanja iz područja komunikacija i turizma.

O nama

Bogata praktična znanja i iskustva iz područja komunikacijskog savjetovanja naših predavača i suradnika koja su stjecali kroz više od 15 godina radeći kao direktori ili stariji savjetnici i voditelji klijenata u najvećim agencijama za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj uspješno smo objedinili u konzultantsku uslugu koju danas pružamo našim klijentima na tržištu. Uspješno objedinjujemo praktično i akademsko znanje, iskustvo i profesionalnost naših profesora te se ističemo fleksibilnošću i učinkovitošću u pružanju širokog spektra komunikacijskih usluga.

Naš tim okuplja iskusne znanstvenike, stručnjake i kreativce različitih profila s interdisciplinarnim iskustvima iz područja odnosa s javnošću, marketinga, brendiranja i turizma jer djelujemo u okviru Veleučilišta Edward Bernays te se nalazimo na izvoru znanja i iskustva. I u najkompleksnijim zadacima i izazovima pomažemo našim klijentima kreirati originalna komunikacijska rješenja i pričati jedinstvenu priču naših klijenata.

‍Usluge

Pružamo cjelokupan spektar komunikacijskih usluga iz područja tržišnog komuniciranja te operativnu podršku u provedbi projekata.

Do sada smo osmislili i realizirali brojne komunikacijske i marketinške strategije, strategije kriznog komuniciranja, ulazak međunarodne financijske kompanije na hrvatsko tržište, strategije korporativnog brendiranja, korporativne događaje, strategije brendiranja turističkih destinacija, strateške planove razvoja turizma gradova, analize i smjernice za turističko brendiranje županija u Hrvatskoj